fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

DONJON interieuradvies

Boek een gratis consult met één van onze interieuradviseurs

Maak direct een afspraak voor een moment dat het u het beste uitkomt. Geef hierbij aan wat voor consult u graag zou willen hebben. Alle consults zijn kosteloos en wij zullen u koppelen aan dé expert op het desbetreffende vakgebied! Zie onderaan op deze pagina wat voor soorten advies er zoal te verkrijgen zijn.

Transformeer uw huis in uw ideale thuis

De Donjon onderscheidt zich niet alleen door een fraaie collectie meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. Immers wonen is het meest persoonlijke dat er is…

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het vormgeven van uw interieur. Hoewel u zelf altijd de belangrijkste expert bent als het gaat om uw voorkeuren, willen wij graag een extra schakel zijn tussen uw dromen en de realiteit, door middel van ons deskundig advies om uw wensen te verwezenlijken. We houden daarbij altijd rekening met uw smaak, wensen, maar ook met de mogelijkheden op het gebied van ruimte en budget. Die puzzel maken we graag samen met u. 

Ons advies is er altijd op gericht dat u uiteindelijk tevreden zult zijn, of het nu gaat om een bijzettafel, vloerkleed, bank of een volledig interieur. Het is ons doel om uw huis dat heerlijke thuisgevoel te geven, of dat nu helemaal lekker voor jezelf’ is of dat je ‘ermee voor dag wilt komen’ dat bepaalt u uiteraard zelf!

Wij bieden u 3 soorten interieuradvies aan. Alle geheel vrijblijvend en op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Interieuradvies in de winkel

Onze ervaren interieuradviseurs staan klaar om u te adviseren bij De Donjon of in onze Leolux Select Store by Donjon. Zij begeleiden u door onze collectie, informeren u over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de juiste productkeuze. Een uitgebreider advies behoort tevens tot de mogelijkheden.

Indien u een tekening (plattegrond) van uw huis meeneemt, tekenen wij graag de meubels voor u in, zodat we samen met u zorgen voor een goede en verantwoorde ruimtelijke indeling. Met behulp van geavanceerde technologie kunt u zelfs op deze manier in virtueel door uw woonkamer “wandelen”. 

In vele gevallen kunnen we dit direct in de winkel realiseren. Op drukke momenten vragen we u echter om een paar dagen geduld, zodat we in alle rust de presentatie kunnen voorbereiden. Daarna nodigen we u graag uit om ons advies te komen bekijken.

Online interieuradvies

Ontvang snel en gemakkelijk interieuradvies op maat! Stuur ons via e-mail de digitale plattegrond van uw huis (of de ruimte waar het over gaat) , inclusief de bestaande meubelstukken, samen met uw wensen voor nieuwe meubelen. Binnen enkele dagen ontvangt u een uitgebreid interieuradvies rechtstreeks in uw mailbox.

Om een nog beter inzicht te krijgen, kunnen we soms aanvullende vragen per e-mail stellen. We streven ernaar om uw interieuradvies nauwkeurig af te stemmen op uw behoeften. Na ontvangst van het advies, staan we graag klaar om het verder met u te bespreken in onze winkel. Uiteraard is het ook mogelijk om de communicatie eenvoudig via e-mail en internet voort te zetten.

Stuur uw plattegrond (eventueel aangevuld met foto’s) en woonwensen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Ontdek hoe ons deskundige team uw interieur tot leven kan brengen met persoonlijk advies, speciaal voor u op maat gemaakt.

Laat u alvast inspireren!

Interieuradvies bij u thuis

totaaladvies – kleuradvies – tips – kleine aanpassing of totale ‘make-over’

Onze interieurspecialisten kunnen u tevens van advies voorzien in uw eigen woonomgeving of een eerste indruk op doen om hier op een later moment in de winkel verder advies over te geven.  Vanuit daar kunnen we desgewenst een totaaladvies geven dat perfect aansluit bij uw behoeften.

Naast algemeen advies bieden we ook kleuradvies aan, omdat we begrijpen dat kleuren een grote impact hebben op de sfeer van een interieur. Onze ervaren kleurspecialisten en stylisten denken graag met u mee. Ze zijn in staat om verrassende adviezen en tips te geven die uw interieur een frisse look kunnen geven, zonder dat er een volledige make-over nodig is.

Bij ons kunt u rekenen op een professioneel team dat altijd klaarstaat om u te helpen bij het creëren van een interieur dat perfect bij u past. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij uw interieurwensen werkelijkheid kunnen maken.

Plan nu gratis consult met één van onze interieuradviseurs

Ontvang persoonlijk interieuradvies van onze deskundige adviseurs in een van onze winkels, waar je direct de diverse meubelen kunt bekijken en uitproberen. Onze adviseurs hebben daar ook de verschillende materialen, zoals stof- en kleurstalen, direct beschikbaar.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een adviesgesprek bij u thuis te plannen, zodat we uw specifieke ruimte kunnen zien en ervaren. Indien gewenst, kan het adviesgesprek ook digitaal plaatsvinden. Laat ons hieronder weten wat uw wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat de juiste interieurexpert voor u klaarstaat.

Ontdek hoe onze gepassioneerde adviseurs u kunnen helpen bij het creëren van het perfecte interieur dat aansluit bij uw stijl en behoeften.

Voorbeelden mogelijke soorten advies:

Interieuradvies
 • Intake gesprek interieuradvies: Weet u (nog) niet wat u met uw woonruimte aan moet? Wij gaan graag in deze eerste intake met u aan de slag om uw wensen naar boven te halen en een eerste schets te maken. Stuur ons hiervoor als het kan alvast van te voren de maten van de ruimte toe en een aantal foto’s zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden.
 • Follow up Interieuradvies: Bent u er al uit welke meubelen wilt of twijfelt u tussen een aantal combinaties? Dan werkt één van onze interieuradviseurs graag deze uit in een 3D advies waarbij wij uw wensen in 3D weer geven. Stuur ons hiervoor van te voren de maten van de ruimte op en uw wensen en wij werken dit uit!
 • Kleuradvies: Laat u door één van onze kleurspecialisten adviseren over kleurgebruik in uw woonkamer. Neem foto’s mee van de ruimte en wij geven u een passend advies.
 • Raambekleding advies: Laat u door onze specialist in stoffering en raambekleding adviseren over de mogelijkheden van gordijnen, vloerbedekking en Luxaflex!
 • Onderhoudsadvies: Laat u adviseren over het onderhoud van uw (nieuwe) meubel. Maak hiervoor een afspraak en wij zullen het juiste onderhoud uit leggen. Neem voor het advies graag zoveel mogelijk informatie over het meubel (uitvoering, soort leer, materiaalkeuze en afwerking) zodat we u een juist advies kunnen geven.
Wandoplossingen
 • Creatieve wandoplossingen: Heeft u een (lang)gekoesterde wens voor een wandoplossing maar weet u niet waar te beginnen, gaan wij graag met u aan de slag voor creatieve wandoplossingen. Van televisiekast tot complete wand vullende boekenkasten. Wij maken graag een aantal voorstellen passend in uw ruimte, wensen en budget!
 • Pastoe Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Pastoe geschoolde, interieuradviseur voor uw Pastoe kast opstelling in 3D!
 • Hülsta Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Hülsta geschoolde, interieuradviseur voor uw Hülsta kast opstelling in 3D!
 • Interstar Kast Advies: Laat u adviseren door onze, door Interstar geschoolde, interieuradviseur voor uw Interstar kast opstelling in 3D!
 • Spectral Televisiemeubel Advies: Laat u adviseren door onze, door Spectral geschoolde, interieuradviseur voor uw Spectral kast opstelling in 3D met de daarbij horende sound demonstratie!
Advies per merk
 • Leolux Advies: De Donjon is Leolux Select Store waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Leolux zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Leolux Design consultants.
 • Rolf Benz Advies: De Donjon heeft een Rolf Benz DesignStudio waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Rolf Benz zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Rolf Benz Design consultants.
 • Jori Advies: De Donjon is Jori Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Jori zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.
 • Pode Advies: De Donjon is Pode Totaal dealer waardoor, naast een de gehele collectie, onze interieuradviseurs door Pode zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Pode Design consultants.
 • Arco Advies: De Donjon is Arco Seriously Partner waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Arco zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Arco Design consultants.
 • Movani Advies: De Donjon is MOVANI Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Movani zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Movani Design consultants.