DE DONJON

INTERIEURADVIES

Boek nu direct een gratis consult bij één van onze interieuradviseurs.

Boek nu direct een gratis consult bij één van onze interieuradviseurs

Maak direct digitaal een afspraak op het moment dat het u uitkomt. Geef hierbij aan wat voor consult u wilt ontvangen. Alle consults zijn kosteloos en wij zullen u koppelen aan dé expert op het desbetreffende vakgebied! Zie onderaan op deze pagina wat voor soorten advies er zoal te verkrijgen zijn. Heeft u een ander advies gewenst kies dan voor het intake gesprek en geef aan wat u wens is. Dan zorgen wij voor het juiste consult.

Gratis (online) interieuradvies

De Donjon onderscheidt zich niet alleen door een fraaie collectie meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. Immers wonen is het meest persoonlijke wat er is…

Als bedrijf met 103 jaar ervaring in de regio Eindhoven weten we dat voor een woonzaak vooral ook de persoonlijke en deskundige begeleiding van de klant van onderscheidend belang is. Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u graag uw woonomgeving zou wensen. Maar tussen uw droom en de werkelijkheid willen wij graag middels deskundig advies die onmisbare schakel zijn om uw wensen te realiseren.

Uiteraard geheel uitgaande van uw smaak en wensen maar ook mogelijkheden qua ruimte en budget. Die puzzel maken we graag samen met u. Ons advies is er altijd op gericht dat u uiteindelijk tevreden zult zijn, of het nu gaat om een bijzettafel, karpet, bank of compleet interieur. Het moet uw huis dat heerlijke thuisgevoel geven en of dat nu ‘helemaal lekker voor jezelf’ is of dat je ‘ermee voor dag wilt komen’ dat bepaalt u uiteraard zelf!

Wat houdt ons interieuradvies in?

Wij bieden twee soorten interieuradvies aan:

 • Advies via internet
 • Advies bij u thuis

Interieuradvies in de winkel

Het advies kan heel eenvoudig in de winkel zijn door een van onze deskundige en ervaren interieuradviseurs. Zij begeleiden u graag door onze collectie, vertellen u de mogelijkheden en helpen u in de keuze van het juiste product. Een uitgebreider advies is ook mogelijk.

Hiervoor neemt u uw tekening mee van uw huis en wij tekenen graag de meubels voor u in, zodat we samen met u voor een goede en verantwoorde ruimtelijke indeling zorgen. U kunt zelfs op deze manier in perspectief, virtueel door uw woonkamer “wandelen”. Veelal kunnen we dit al ter plekke op dat moment in de winkel realiseren. Op drukke momenten vragen we u een paar dagen respijt zodat we in alle rust de presentatie kunnen maken en nodigen u dan graag uit ons advies te komen bekijken.

Interieuradvies via internet

Uniek drie dagen service: Daten met de Donjon!

U stuurt ons via E-mail de digitale plattegrond van huis op (of alleen van de ruimte waar het over gaat) met daarop de reeds aanwezige meubelstukken met daarbij uw wensen voor nieuw aan te schaffen meubelen en u krijgt binnen een paar dagen een interieuradvies van ons thuisgestuurd per mail.

Soms mailen we u nog wat vragen terug voor ons inzicht zodat we nog beter uw interieuradvies kunnen samenstellen. Uiteraard zijn we daarna graag bereid dit advies verder met u te bespreken maar het kan natuurlijk ook gewoon via email / internet.

U kunt uw plattegrond (evt. aangevuld met foto’s) en uw woonwensen naar het volgende e-mailadres sturen: [email protected]

Plan een afspraak bij u thuis of digitaal

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt digitaal plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u mee kunt kijken. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering.

Angelique Hekers
styliste met oog voor detail en het complete interieur
Peter Loo
vakman die u graag helpt met een advies op maat.
Martine van Disseldorp
enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond.
Michael Prins
senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring
Sarah van der Lee
geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel

Interieuradvies bij u thuis

Voor: interieuradvies – kleuradvies – tips – kleine aanpassing of totale ‘make-over’

Onze interieurspecialisten zijn graag bereid bij u thuis op locatie u van advies te voorzien of een eerste indruk op te doen om daarmee samen met u in de winkel aan de slag te gaan. Van hieruit kunnen we desgewenst een totaal advies geven, evt. in de vorm van een moodbord om de juiste sfeer te treffen en ook een kleuradvies behoort tot de mogelijkheden. We hebben ervaren kleurspecialisten en stylisten die graag met u mee denken en soms ongedachte adviezen en tips kunnen geven die uw interieur net even een andere look geven zonder een totale ‘make-over’.

Bel direct naar 0499 – 49 05 05 of  

Voorbeelden mogelijke soorten advies:

Interieuradvies
 • Intake gesprek interieuradvies: Weet u (nog) niet wat u met uw woonruimte aan moet? Wij gaan graag in deze eerste intake met u aan de slag om uw wensen naar boven te halen en een eerste schets te maken. Stuur ons hiervoor als het kan alvast van te voren de maten van de ruimte toe en een aantal foto’s zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden.
 • Follow up Interieuradvies: Bent u er al uit welke meubelen wilt of twijfelt u tussen een aantal combinaties? Dan werkt één van onze interieuradviseurs graag deze uit in een 3D advies waarbij wij uw wensen in 3D weer geven. Stuur ons hiervoor van te voren de maten van de ruimte op en uw wensen en wij werken dit uit!
 • Kleuradvies: Laat u door één van onze kleurspecialisten adviseren over kleurgebruik in uw woonkamer. Neem foto’s mee van de ruimte en wij geven u een passend advies.
 • Raambekleding advies: Laat u door onze specialist in stoffering en raambekleding adviseren over de mogelijkheden van gordijnen, vloerbedekking en Luxaflex!
 • Onderhoudsadvies: Laat u adviseren over het onderhoud van uw (nieuwe) meubel. Maak hiervoor een afspraak en wij zullen het juiste onderhoud uit leggen. Neem voor het advies graag zoveel mogelijk informatie over het meubel (uitvoering, soort leer, materiaalkeuze en afwerking) zodat we u een juist advies kunnen geven.
Wandoplossingen
 • Creatieve wandoplossingen: Heeft u een (lang)gekoesterde wens voor een wandoplossing maar weet u niet waar te beginnen, gaan wij graag met u aan de slag voor creatieve wandoplossingen. Van televisiekast tot complete wand vullende boekenkasten. Wij maken graag een aantal voorstellen passend in uw ruimte, wensen en budget!
 • Pastoe Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Pastoe geschoolde, interieuradviseur voor uw Pastoe kast opstelling in 3D!
 • Hülsta Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Hülsta geschoolde, interieuradviseur voor uw Hülsta kast opstelling in 3D!
 • Interstar Kast Advies: Laat u adviseren door onze, door Interstar geschoolde, interieuradviseur voor uw Interstar kast opstelling in 3D!
 • Spectral Televisiemeubel Advies: Laat u adviseren door onze, door Spectral geschoolde, interieuradviseur voor uw Spectral kast opstelling in 3D met de daarbij horende sound demonstratie!
Advies per merk
 • Leolux Advies: De Donjon is Leolux Select Store waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Leolux zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Leolux Design consultants.
 • Rolf Benz Advies: De Donjon heeft een Rolf Benz DesignStudio waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Rolf Benz zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Rolf Benz Design consultants.
 • Jori Advies: De Donjon is Jori Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Jori zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.
 • Pode Advies: De Donjon is Pode Totaal dealer waardoor, naast een de gehele collectie, onze interieuradviseurs door Pode zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Pode Design consultants.
 • Arco Advies: De Donjon is Arco Seriously Partner waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Arco zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Arco Design consultants.
 • Movani Advies: De Donjon is MOVANI Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Movani zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Movani Design consultants.