Natuzzi italia

Harmonie bij u thuis met Natuzzi Italia

Natuzzi Italia staat voor strak, evenwichtig Italiaans design met talloze innovatieve functies en nog meer zitcomfort. Uw zitbank, fauteuil en stoelen als harmonische samenvloeiing van vormen, materialen en kleuren, vervaardigd door de beste ambachtslui met een passie voor hun vak. Vlij u neer in een zitbank van Natuzzi Italia en maak u woonkamerdromen waar!

De Donjon heeft een zeer grote collectie van Natuzzi Italia in haar – hiervoor speciaal ingerichte – Natuzzi Italia store. Komt u bij ons deze mooie collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze deskundige interieursadviseurs met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen

Een bezoek aan de Donjon Natuzzi Italia Store is meer dan de moeite waard!

Natuzzi italia

Synoniem voor Italiaanse ambachtelijke creativiteit. Natuzzi Italia is ‘s werelds bekendste Italiaanse lifestyle merk in de meubelsector. Het biedt geavanceerde, uitzonderlijk hoogwaardige woon-en slaapkameroplossingen, gemaakt in samenwerking met internationaal bekende ontwerpers.

Ondanks de sterke groei in het buitenland, is het thuisland van het merk in de loop van zijn 60-jarige geschiedenis altijd een grote inspiratiebron geweest. De Natuzzi Italia collectie geeft inderdaad een mediterraans tintje aan de kamers die het inricht.

Natuzzi italia

Natuzzi Italia
eindeloos veel mogelijkheden

Bij Natuzzi Italia vindt u een uitgebreid assortiment bekledingen die passen bij elke woning en elke leefstijl. Bent u op zoek naar een elegante zitbank? Kies dan uit een van de zachte, fijne natuurlijke ledersoorten. Hebt u kinderen of huisdieren? Ga dan voor protectaleder: net zo mooi, maar vooral duurzaam. Houdt u meer van stof? Dan kunt u kiezen uit een assortiment natuurlijke en technische vezels in honderden verschillende kleuren.

Zoveel mogelijkheden maken kiezen een feest, maar soms ook lastig. Daarom zijn er onze deskundige adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Natuzzi Italia
eindeloos veel keuzemogelijkheden

Natuzzi Italia, harmony makers

De Natuzzi Italia traditie: kwaliteit en innovatie

Pasquale Natuzzi opende in 1959 het eerste Natuzzi-atelier in het Zuiden van Italië en staat vandaag nog altijd aan het hoofd van het internationale familiebedrijf. Ethiek, duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en feilloos design. Elke stap in het ontwerp- en productieproces maakt deel uit van een unieke decennialange traditie. De Donjon heeft een zeer grote collectie van Natuzzi Italia in haar – hiervoor speciaal ingerichte- Natuzzi Italia store. Komt u bij ons deze mooie collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze deskundige interieursadviseurs met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Een harmonieus proces

Natuzzi zit rechtstreeks toe op het hele productieproces. In het Style Center in Italië besturen ze de internationale trends op het vlak van mode, kunst en interieur. Op basis van deze studies ontwerpen ze modellen die voldoen aan de meest recente eisen. Bij de prototypedepartement en experimenteel atelier leggen ze daarna de laatste hand aan ieder ontwerp. Dit is de eerste stap van een industrieel productieproces dat beantwoordt aan de strengste kwaliteitsnormen. In de Italiaanse fabrieken van Natuzzi gaan vervolgens vakmanschap en technologie hand in hand.

Onze waarden blijven dezelfde

Respect voor milieu en gezondheid zijn de waarden die Natuzzi Italia altijd heeft uitgedragen. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en het leder wordt verwerkt in  eigen leerlooierijen, in overeenstemming met de strengste milieuregels. Bij Natuzzi wordt geen gebruik gemaakt van freak bij de productie van polyurethaan voor opvulmateriaal. Ook voor de productie van de zitbanken en voor het verpakkingsmateriaal gebruiken ze geen chemicaliën.

 

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

Angelique Hekers
styliste met oog voor detail en het complete interieur
Peter Loo
vakman die u graag helpt met een advies op maat.
Martine van Disseldorp
enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond.
Michael Prins
senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring
Sarah van der Lee
geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel