Natuzzi Italia header

Harmonie bij u thuis met Natuzzi Italia

Natuzzi Italia staat voor strak, evenwichtig Italiaans design met talloze innovatieve functies en nog meer zitcomfort. Uw zitbank, salontafel en stoelen als harmonische samenvloeiing van vormen, materialen en kleuren, vervaardigd door de beste ambachtslui met een passie voor hun vak. Vlij u neer in een zitbank van Natuzzi Italia en maak u woonkamerdromen waar! 

De Donjon heeft een zeer grote collectie van Natuzzi Italia in haar – hiervoor speciaal ingerichte- Natuzzi Italia store. Komt u bij ons deze mooie collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze deskundige interieursadviseurs met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen

Een bezoek aan de Donjon Natuzzi Italia Store is meer dan de moeite waard!

Lees meer over Natuzzi Italia >>

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie
Natuzzi Italia brengt harmonie bij u thuis

Natuzzi Italia, harmony makers

De Natuzzi Italia traditie: kwaliteit en innovatie

Pasquale Natuzzi opende in 1959 het eerste Natuzzi-atelier in het Zuiden van Italië en staat vandaag nog altijd aan het hoofd van het internationale familiebedrijf. Ethiek, duurzaamheid, kwaliteit, innovatie en feilloos design. Elke stap in het ontwerp- en productieproces maakt deel uit van een unieke decennialange traditie. De Donjon heeft een zeer grote collectie van Natuzzi Italia in haar - hiervoor speciaal ingerichte- Natuzzi Italia store. Komt u bij ons deze mooie collectie bekijken, dan belandt u bij één van onze deskundige interieursadviseurs met actuele kennis van alle mogelijkheden en de nieuwste modellen.

Een harmonieus proces

Natuzzi zit rechtstreeks toe op het hele productieproces. In het Style Center in Italië besturen ze de internationale trends op het vlak van mode, kunst en interieur. Op basis van deze studies ontwerpen ze modellen die voldoen aan de meest recente eisen. Bij de prototypedepartement en experimenteel atelier leggen ze daarna de laatste hand aan ieder ontwerp. Dit is de eerste stap van een industrieel productieproces dat beantwoordt aan de strengste kwaliteitsnormen. In de Italiaanse fabrieken van Natuzzi gaan vervolgens vakmanschap en technologie hand in hand. 

Onze waarden blijven dezelfde

Respect voor milieu en gezondheid zijn de waarden die Natuzzi Italia altijd heeft uitgedragen. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en het leder wordt verwerkt in  eigen leerlooierijen, in overeenstemming met de strengste milieuregels. Bij Natuzzi wordt geen gebruik gemaakt van freak bij de productie van polyurethaan voor opvulmateriaal. Ook voor de productie van de zitbanken en voor het verpakkingsmateriaal gebruiken ze geen chemicaliën. 

Leder en stof, voor eindeloos veel keuzemogelijkheden

Bij Natuzzi Italia vindt u een uitgebreid assortiment bekledingen die passen bij elke woning en elke leefstijl. Bent u op zoek naar een elegante zitbank? Kies dan uit een van de zachte, fijne natuurlijke ledersoorten. Hebt u kinderen of huisdieren? Ga dan voor protectaleder: net zo mooi, maar vooral duurzaam. Houdt u meer van stof? Dan kunt u kiezen uit een assortiment natuurlijke en technische vezels in honderden verschillende kleuren. Zoveel mogelijkheden maken kiezen een feest, maar soms ook lastig. Daarom zijn er onze deskundige adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.