fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

DONJON
🌷LENTE DEALS 🌷

De Donjon: Voortdurend 'in Actie'

Ontdek onze exclusieve samenwerkingen met topmerken voor de beste prijzen op designmeubelen. Bekijk onze lopende acties en showroommodellen.

Neem contact op voor meer informatie.

De Donjon onderhoudt al decennia lang een intensieve samenwerking met een groot aantal gerenommeerde A-merken. Hierdoor hebben we bepaalde privileges en inkoopvoordelen bij diverse fabrikanten en kunnen wij je diverse meubelen met actie prijzen aanbieden.

Zo zijn we bij de Donjon onder andere Leolux Select Store Eindhoven, Pastoe Pilot Store, Rolf Benz premium partner, Luxaflex Inspiration dealer Eindhoven, Spectral Plaza, Pode Totaaldealer en MOVANI premium partner. Onze inkoop is dagelijks actief om nieuwe producten, materialen en fabrikanten te zoeken en de beste condities te behalen.

Profiteer nu van de lopende acties en aanbiedingen op geselecteerde designmerken bij onze winkels en online. Heb je nog vragen over één van de acties? Neem dan contact op.Voor een overzicht van al onze afgeprijsde showroommodellen kun je kijken op de showroommodellen pagina.