fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

sfeermakers bij de Donjon

Vloerkleden

De meubels die u kiest zijn bepalende voor de uitstraling van een ruimte. Maar niet alleen meubels zorgen voor de sfeer. Uw keuze voor een vloerkleed,  raamdecoratie en wanddecoratie zijn minstens zo bepalend.

Of u nu klassiek woont of modern, groot of klein: een vloerkleed als wooneiland past altijd! Door een vloerkleed toe te passen verbind u verschillende meubelen tot een comfortabel geheel. Bovendien zorgen vloerkleden ervoor dat een ruimte gezelliger en huiselijker oogt, hierdoor worden er steeds vaker karpetten gebruikt voor werkomgevingen of projecten.

Kiest u voor hoogpolig of laagpolig, rechthoekig of rond, kleurrijk of basic? Bij de keuze voor een nieuwe vloerkleed zijn er diverse factoren waar u rekening mee moet houden. Natuurlijk kijkt u bij het kiezen allereerst naar wat u mooi vindt en wat past bij u wensen. Maar er zijn daarnaast een groot aantal andere zaken die belangrijk zijn voor uw keuze van een tapijt. Bijvoorbeeld het formaat van het vloerkleed, de vorm en wijze waarop u het karpet neerlegt in de ruimte zijn zeer bepalende elementen voor de uitstraling van de gehele ruimte.

Bij De Donjon kunt u terecht voor een grote collectie aan fantastische karpetten in uitlopende kleuren, materialen en afmeting. De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u graag de collectie. Deadviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe vloerkleed en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kom langs bij De Donjon en laat u informeren en inspireren! 

Maak de sfeer in een ruimte compleet met een mooi karpet. Bij De Donjon heeft u de keuze uit verschillende merken van topklasse met alle hun eigen kwaliteit. Iedere kwaliteit heeft zijn eigen uitstraling, eigenschappen en mogelijkheden. Door de verscheidenheid aan merken, technieken en materialen zult u bij De Donjon altijd een vloerkleed vinden dat bij uw inrichting en woonwensen past.

Vorige slide
Volgende slide

Individualiteit is het sleutelwoord bij alles wat CSrugs. doet. Elk karpet is custom made gemaakt. De maatvoering, vorm en bovenal de kleur worden door u bepaald en door de CSrugs. Studio speciaal voor u samengesteld. Alles afgestemd op uw interieur, leefstijl en kleurwensen.

Alles wat CSrugs. produceert is maatwerk. De kleur, de maat, de poolhoogte en de vorm verschilt per individu. Vanuit de basiscollectie wordt het karpet verder gepersonaliseerd. tekeningen van het interieur en stof- of leerstalen van de meubels, maar ook foto’s of sfeerimpressies kunnen daarbij behulpzaam zijn. De CSrugs. Studio gaat vervolgens voor u aan de slag om een kleurvoorstel uit te werken. 

Logo Brink & Campman

Brink & Campman produceert al sinds 1897 kwalitatief hoogwaardige vloerkleden. De combinatie van meer dan 100 jaar ervaring, vakmanschap en voortdurende productieontwikkeling maakt dat Brink & Campman een begrip is in binnen- en buitenland. ‘Made in Holland’ is de titel die ze dan ook met trots voeren voor de Brink & Campman collectie.

Alle vloerkleden van Brink & Campman zijn ontstaan in de eigen design studio. Beginnend met een mooi garen, geïnspireerd door trends en gefascineerd door de mogelijkheden van een techniek, ontwikkelen de designers de unieke kleden in de collectie.  

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Al sinds 1981 importeert De Munk Carpets handgeknoopte, handgeweven en handgetufte tapijten uit landen als Nepal, Marokko, Pakistan, India en Portugal. De frequente bezoeken aan deze landen, de uitgebreide collectie en de radar voor trends staan garant voor de hoge kwaliteit.

De Munk Carpets selecteert haar leveranciers met zorg en besteedt veel aandacht aan goede en eerlijke werkomstandigheden. Aangezien het een kleine organisatie is bezoeken zij persoonlijk vele keren per jaar de leveranciers. Door deze vele bezoeken heeft De Munk Carpets een intensieve en goede samenwerking met haar leveranciers en betalen wij een reële prijs voor onze producten. 

Millenerpoort is één van de grootste Nederlandse producenten van handgemaakte tapijten. Elk tapijt wordt op ambachtelijke wijze exclusief voor u gemaakt. U kiest zelf het materiaal, de vorm, het dessin en de kleur. Kortom, eindeloze mogelijkheden, 100% made in Holland; voor het ultieme en unieke tapijt passend in uw interieur!

Wat de tapijten van Millenerpoort extra bijzonder maakt? De productie ligt volledig in handen bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Desso wil ‘s werelds marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten die een meerwaarde bieden qua design en functionaliteit en zo een bijdragen leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen. 

Tegenwoorden brengen de meeste mensen 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Als leverancier van tapijten voor de commerciële sector  en consumentenmarkt beschouwt Desso het als hun verantwoordelijkheid om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. 

Karpetten zijn weer helemaal terug! Dat is natuurlijk niet vreemd, aangezien een vloerkleed kleur, warmte en zachtheid aan uw interieur kan geven. Een vloerkleed heeft het vermogen om meubels in een kleine ruimte samen te brengen tot een geheel. In een grote ruimte heeft een tapijt een dempend effect en zorgt het voor vermindering van de galm. Daarnaast zorgt een juist gekozen kleed voor de nodige sfeer in een ruimte.

Vloerkleden zijn er in allerlei soorten en maten. Van vierkant en rechthoekig tot rond en ovaal. Van klein tot zeer groot, van laagpolig tot hoogpolig. De standaard karpetten blijven populair, maar er is daarnaast een groeiende vraag naar op maat gemaakte varianten. Hierbij bepaald u niet alleen de kleur en poolhoogte, maar ook de vorm en het exacte formaat. 

Bij De Donjon kunt u terecht voor een vloerkleed op maat. Dus bent u op zoek naar een kleed in een geometrische vorm; rond, hexagon of wellicht een organische vorm? Of misschien een driedimensionale karpet, met structuur en reliëf? Waarbij het hoogteverschil de vloerkleden een bijzondere en rijke uitstraling geeft. Onze adviseurs helpen u graag en deskundig bij het maken van uw keuze!

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs en/of stofferingsspecialisten vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en de diverse producten meteen kunt uitproberen. Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Wij nemen dan onze stalen voor u mee.

Graag vragen we u -indien mogelijk- om alvast de globale maten te meten voor het opmaken van een offerte. Deze maten zullen natuurlijk bij een definitieve keuze altijd worden nagemeten.