fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Handgemaakte tafels

Arco meubelen

Wij zijn Arco: wij maken tafels

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten probeert Arco op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer. Naast tafels ontwikkelen we ook de producten die daar bij horen, zoals stoelen, kasten, kleinmeubilair en woonaccessoires. Arco heeft – als Winterswijks familiebedrijf – een lange geschiedenis, maar is een bedrijf van nu: gedreven, inventief en toegewijd.

ARCO &
LOCAL WOOD

Arco local wood: het hele proces van Local Wood wordt gerealiseerd met lokale partijen: van grondstof tot bewerking (zagen en drogen) en productie. Local Wood heeft een belangrijk voordeel: het hoeft niet van ver vervoerd te worden. Daarnaast is ook lokaal geproduceerd hout een waardevolle grondstof, en vinden wij het zonde dat dit hout niet gebruikt wordt voor hoogwaardige meubels.

Wilt u ook zo’n mooie tafel van Local Wood? Onze adviseurs helpen graag met het maken van de juiste keuze.

ARCO &
LOCAL WOOD

Arco meubels

113 jaar Arco

Sinds 1904 zit Arco in Winterswijk. Al 4 generaties staat vakmanschap en liefde voor hout centraal. Hierbij gaan ambacht en moderne techniek hand in hand. Elk meubelstuk dat de fabriek verlaat, is met veel toewijding ontworpen, ontwikkeld en gemaakt. De kwaliteit van het product staat bij Arco altijd centraal. Want een goede tafel gaat generaties lang mee.  

Duurzaam ondernemen

Aan de tafels van Arco kun je eindeloos tafelen, want een Arco heb je voor het leven. In een tijd waarin spullen steeds sneller hun waarde verliezen, wil Arco juist waarde toevoegen. Als 114 jaar oud familiebedrijf hebben ze zichzelf als doel gesteld mooie, duurzame producten te maken met een maatschappelijke relevantie. Dit doen we door de kennis en kunde van onze vakmensen te combineren met nieuwe technologieën. Het is Arco’s missie het bestaande ambacht te ontwikkelen naar het vakmanschap van de 21 eeuw, waarbij integratie van natuur, vakmanschap en technologie centraal staat. Hierbij is innovatie een continu proces. Er worden regelmatig nieuwe productietechnieken en materialen toegepast, maar er wordt ook voortdurend gekeken hoe bestaande producten verbeterd, verduurzaamd en doorontwikkeld kunnen worden. Arc maakt, daar waar het kan, duurzame keuzes en heeft de ambitie om dit elk jaar meer te doen. Zo hebben ze een aantal milestones gezet op het gebied van duurzaamheid.

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

Angelique Hekers
styliste met oog voor detail en het complete interieur
Peter Loo
vakman die u graag helpt met een advies op maat.
Martine van Disseldorp
enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond.
Michael Prins
senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring
Sarah van der Lee
geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel