fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Interstar

Design kasten en design meubelen van Hollandse bodem.

Al meer dan 75 jaar lang maker van design meubelen op Hollandse bodem.

Design meubelen van dressoir tot boekenwand! De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, tv-meubel of toch liever een boekenwand, bijna alles is mogelijk.

Bij Interstar vindt u design kasten en wandmeubels met met een strakke en moderne vormgeving. De collectie van Interstar is bijzonder en stijlvolle; een meubel dat uw  interieur helemaal afmaakt! Het is mogelijk de  Interstar meubelen geheel naar uw eigen (woon)wens samen te stellen.

Bezoek de Donjon en ontwerp samen met één van onze deskundige adviseurs uw eigen design kast.

Interstar boekenwand

Interstar boekenwand

Niets is zo ontspannen als het lezen van een boek. Boeken kunnen u namelijk heel even de werkelijkheid doen laten vergeten. Boeken geven daarnaast een woonruimte sfeer en gezelligheid. Boeken staan voor intellectualiteit en ontspanning en ze mogen dan ook gezien worden. Om uw boekencollectie goed tentoon te kunnen stellen, maar deze toch netjes geordend te houden, kunt u bij Interstar een complete boekenwand samenstellen.

Geef boeken en accessoires de plaats die zij verdienen en creëer uw eigen boekenwand met de designkasten van Interstar!

Op maat gemaakte
design meubelen van Interstar

Alle designmeubelen uit de Interstar collectie worden geproduceerd in Nederland. Alle elementen van uw kastsysteem worden speciaal op maat gemaakt. Zo heeft u altijd een kastsysteem precies zoals u het wilt. Zodra Interstar een order binnenkrijgen, maken zij elke kast speciaal voor u als klant. Indien gewenst, kan Interstar ook uw persoonlijke kastwensen maken. 

Wilt u ook zo’n mooie design meubel van Interstar dat helemaal is aangepast aan uw woonwensen? Ontwerp dan samen met één van onze deskundige adviseurs uw eigen design kast.

Op maat gemaakte
design meubelen van Interstar

Interstar wandkast

Interstar wandkast

De wandkasten collectie van Interstar is opgebouwd uit losse kastelementen, waarmee u eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking.

Met een open wandmeubel kunt u alle kanten op. Kies voor opvallende accessoires, maak een mooie stellage of zet uw boeken op een rijtje. Door een open wandkast te combineren met lades kunt u kleine dingen eenvoudig opbergen.

Wilt u liever een wandkast met dichte deuren? Ook daarvoor heeft Interstar de ideale oplossing. De kasten kunnen namelijk ook afgewerkt worden met deuren of lades. Zo kunt u spullen veilig en netjes opbergen en deze geheel aan het zicht onttrekken. 

Interstar solitair

Interstar solitair

Naast de prachtige zwevende kastwanden biedt Interstar ook diverse zelfstandige kastoplossingen. In het solitaire kastprogramma van Interstar zijn talloze bijzondere meubelstukken te vinden, die uw interieur compleet maken. 

Wanneer u geen mogelijkheid tot zweven heeft, zijn solitaire kasten en wanden juist ideaal. Deze kasten kunt u los in iedere ruimte plaatsen. Op deze manier kunt u de kasten regelmatig van hun plek afhalen en eventueel verplaatsen naar een andere ruimte. 

Uiteraard worden deze solitaire kasten ook geheel in de stijl van Interstar geproduceerd. 

Interstar meubelen 

Ontwerpen die de tijd doorstaan

Interstar wordt in 1942 opgericht door Anton Slotboom  in zijn woonplaats Bodegraven. Als gedreven meubelmaker en molenaar beschikt hij over voldoende ervaring en vakmanschap om de stap te wagen. In een schuurtje naast de molen wordt de werkplaats ingericht, en de eerste lintzaag aangeschaft. Bestond de eerste collectie nog alleen uit  kasten, deze werden snel opgevolgd door complete woonwanden. De naam verandert ondertussen in meubelfabriek A. Slotboom en om meer klanten te bereiken vindt de verkoop plaats via een aantal geselecteerde meubelzaken in Nederland. De woonwanden van Slotboom pronken in vele huiskamers en in Bodegraven groeit men uit zijn jasje. Eind jaren zestig wordt besloten om in Assen een nieuwe fabriek te bouwen.  

In de jaren 80 krijgt het bedrijf zijn huidige naam:Interstar. En met een vrijhangend wandsysteem wordt succesvol de markt (opnieuw) veroverd. Onder het Interstar label worden in 6 fabrieken ( incl. de eigen vestiging in Assen) door ca. 100 mensen hoogwaardige meubelen vervaardigd.   

Interstar: van toen naar nu

De wandsystemen vormen nog steeds het hart van de collectie.  Alle wandkasten kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd, zodat uw wand een mooi geheel wordt. U kunt kiezen voor een wandcombinatie met gelijke lengtes en breedtes, maar ook een gevarieerd design is erg modern en stijlvol. Een Interstar audiomeubel of zwevend dressoir kan zeer goed gebruikt worden in combinatie met losse wandkasten met onderstel. Wilt u enkele kastelementen verschillend in kleur of afwerking? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Voor meer warmte in huis kunt u de wandkasten ook aanvullen met opbergvakken, lades en een elektrische sfeerhaard van Faber. Moeiteloos maken de wandsystemen van Interstar van uw interieur een stijlvol geheel. Op zoek naar dat beetje extra? Met behulp van sfeerverlichting, die ingebouwd wordt in uw designmeubels, zorgt u voor die warme uitstraling.

Kleurenpallet Interstar kasten

Nieuwe kleuren maken de collectie wandkasten van Interstar compleet. Naast de standaard houtkleuren, waaronder eiken, noten, gebakken iepen en gebakken esdoorn, kunt u ook denken aan Arabica Zwart en walnoten blondwit gebeitst. Ook de nieuwe greep-touch is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kies voor opvallend aluminium of ga juist voor eigenwijs rosé goud. De nieuwste trends worden door Interstar op de voet gevolgd en omgezet in een verbluffend design. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren creëert u binnen een mum van tijd uw eigen prachtige wandmeubel! Naast opvallende kleuren en nieuwe trends kunt u ook gewoon kiezen voor een standaard afwerking met een kleurloze vernis laag. Stijlvol en tijdloos, waardoor uw wandmeubel jaren meegaat.

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

Angelique Hekers
styliste met oog voor detail en het complete interieur
Peter Loo
vakman die u graag helpt met een advies op maat.
Martine van Disseldorp
enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond.
Michael Prins
senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring
Sarah van der Lee
geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel