INTERSTAR

Design kasten en design meubelen van Hollandse bodem.

Al meer dan 75 jaar lang maker van design meubelen op Hollandse bodem.

Design meubelen van dressoir tot boekenwand! De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, tv-meubel of toch liever een boekenwand, bijna alles is mogelijk.

Bij Interstar vindt u design kasten en wandmeubels met met een strakke en moderne vormgeving. De collectie van Interstar is bijzonder en stijlvolle; een meubel dat uw  interieur helemaal afmaakt! Het is mogelijk de  Interstar meubelen geheel naar uw eigen (woon)wens samen te stellen.

Bezoek de Donjon en ontwerp samen met één van onze deskundige adviseurs uw eigen design kast.

Lees meer over Interstar >>

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Toont alle 3 resultaten

Interstar

Interstar meubelen

Ontwerpen die de tijd doorstaan

Interstar wordt in 1942 opgericht door Anton Slotboom  in zijn woonplaats Bodegraven. Als gedreven meubelmaker en molenaar beschikt hij over voldoende ervaring en vakmanschap om de stap te wagen. In een schuurtje naast de molen wordt de werkplaats ingericht, en de eerste lintzaag aangeschaft. Bestond de eerste collectie nog alleen uit  kasten, deze werden snel opgevolgd door complete woonwanden. De naam verandert ondertussen in meubelfabriek A. Slotboom en om meer klanten te bereiken vindt de verkoop plaats via een aantal geselecteerde meubelzaken in Nederland. De woonwanden van Slotboom pronken in vele huiskamers en in Bodegraven groeit men uit zijn jasje. Eind jaren zestig wordt besloten om in Assen een nieuwe fabriek te bouwen. In de jaren 80 krijgt het bedrijf zijn huidige naam:Interstar. En met een vrijhangend wandsysteem wordt succesvol de markt (opnieuw) veroverd. Onder het Interstar label worden in 6 fabrieken ( incl. de eigen vestiging in Assen) door ca. 100 mensen hoogwaardige meubelen vervaardigd.

Interstar: van toen naar nu

De wandsystemen vormen nog steeds het hart van de collectie.  Alle wandkasten kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd, zodat uw wand een mooi geheel wordt. U kunt kiezen voor een wandcombinatie met gelijke lengtes en breedtes, maar ook een gevarieerd design is erg modern en stijlvol. Een Interstar audiomeubel of zwevend dressoir kan zeer goed gebruikt worden in combinatie met losse wandkasten met onderstel. Wilt u enkele kastelementen verschillend in kleur of afwerking? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Voor meer warmte in huis kunt u de wandkasten ook aanvullen met opbergvakken, lades en een elektrische sfeerhaard van Faber. Moeiteloos maken de wandsystemen van Interstar van uw interieur een stijlvol geheel. Op zoek naar dat beetje extra? Met behulp van sfeerverlichting, die ingebouwd wordt in uw designmeubels, zorgt u voor die warme uitstraling.

Kleurenpallet Interstar kasten

Nieuwe kleuren maken de collectie wandkasten van Interstar compleet. Naast de standaard houtkleuren, waaronder eiken, noten, gebakken iepen en gebakken esdoorn, kunt u ook denken aan Arabica Zwart en walnoten blondwit gebeitst. Ook de nieuwe greep-touch is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kies voor opvallend aluminium of ga juist voor eigenwijs rosé goud. De nieuwste trends worden door Interstar op de voet gevolgd en omgezet in een verbluffend design. Door verschillende kleuren met elkaar te combineren creëert u binnen een mum van tijd uw eigen prachtige wandmeubel! Naast opvallende kleuren en nieuwe trends kunt u ook gewoon kiezen voor een standaard afwerking met een kleurloze vernis laag. Stijlvol en tijdloos, waardoor uw wandmeubel jaren meegaat.