fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Kasten bij de Donjon

Opbergen in stijl

Kasten zijn onmisbaar in elk interieur. Er zijn kasten in allerlei vormen en maten, van boekenkast tot dressoir en van TV-meubel tot kledingkast. Voor elk vertrek in huis is er wel een bepaald type kast. 

Kiest u voor een moderne of klassieke uitstraling? Bij de keuze voor een nieuwe kast zijn er diverse factoren waar u rekening mee moet houden. Natuurlijk kijkt u bij het kiezen allereerst naar wat u mooi vindt en wat past bij u wensen. Maar er zijn daarnaast een groot aantal andere zaken die belangrijk zijn voor uw keuze van een kast. Zoals bijvoorbeeld het formaat van het kast, het materiaal en het doel. van u kast waar wilt u de kast hebben im huis?

Bij De Donjon kunt u terecht voor een grote collectie aan fantastische kasten in uitlopende designs, materialen en afmeting. Door de verscheidenheid aan merken, technieken en materialen zult u bij De Donjon altijd een kast vinden dat bij uw inrichting, woonwensen en doel past.

De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u graag de collectie. De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kom langs bij De Donjon en laat u informeren en inspireren! 

Enkele van onze mooie kasten merken

Pastoe heeft zich helemaal toegelegd op kasten, onder het motto; “The Storage Of Your Life”.  Met de gedachte dat geen huis hetzelfde is en dat elke kamer een eigen kast verdient heeft Pastoe de laatste 10 jaar meer dan 60.000 bijzondere kasten gemaakt.

Elke kast is een uniek project. Waarbij het bij alle kasten mogelijk is om uw eigen smaak toe te voegen. De kast is van u en een beetje van Pastoe. Op deze manier is geen kast gelijk aan de vorige. Styling en kwaliteit zijn de onderscheidende eigenschappen van een Pastoe meubel.

Pastoe producten zijn typische Nederlands, ontwikkeld in de beste traditie van Dutch Design. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties.

Innovatieve oplossingen zoals de onzichtbare integratie van sound systemen hebben een groot statement gemaakt. Op dit moment is Spectral voorloper bij de ontwikkeling van smart furniture.

Vanaf de bank willen we muziek luisteren met maximale kwaliteit en een lekker volume. We willen foto’s als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het internet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Bij Spectral hebben ze er de missie van gemaakt om de digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Al drie generaties lang produceert de Interstarfamilie verassende kasten met grote lijnen en kleine details, met verfijnd raffinement en prikkelende inventiviteit. Dankzij maatwerk is de bijzondere, stijlvolle design collectie van het Nederlandse merk volledig naar uw eigen woonwensen samen te stellen.

Interstar verzorgt niet enkel het maatwerk. Daarnaast is de productie is volledig in eigen handen. Doordat het merk enkel met kwalitatieve materialen werkt, gaat uw Interstar meubel extra lang mee!

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wand- meubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is.

In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.

Kiest u voor Banz Bord, dan kiest u voor hét origineel als het gaat om zwevende wandmeubels!

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels. Alle modellen worden nog steeds voor 100% in Nederland geproduceerd op een manier om trots op te zijn: met immer wakend oog voor het milieu én de kenmerkende persoonlijkheid van een familiebedrijf.

 

In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden zowel de meubelen van de woon- als de projectcollectie en het maatwerk meubilair gemaakt, waarmee Castelijn Meubelindustrie drie afzonderlijke markten bewerkt.

In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Castelijn, de makers van design.

Saunaco staat bekend om het ultramodulaire meubelprogramma in samenwerking met Studio Segers. De tijdloze en strakke geometrie met het vierkant als fundament, vormt de basis van de collecties waarbij de klant het meubel zelf kan samenstellen naar wens en beschikbare ruimte. Een droom voor wie op zoek is naar een authentiek en origineel meubel van Belgisch design.

Toch blijft Saunaco zichzelf elke dag uitvinden en zijn ze continu op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren. 

Bent u op zoek naar een trendy design sideboard in prachtige kleuren en wilt uw geen Scandinavisch design dat u al duizend keer heeft gezien? Wilt u zich met een individueel gecombineerde wandmeubel – bijvoorbeeld in wit of grijs of modern hout – onderscheiden van datgene wat u in de woningen van andere ziet?

Bekijk dan de mooie design collectie van Now! by Hülsta. Daar vindt u een grote keuze aan individuele meubelen, die perfect passen bij uw heel persoonlijke inrichtingsstijl.

Logo Kettnaker

Kettnaker is een meubelfabrikant voor hoogwaardige meubelsystemen “Made in Germany”. Sinds de oprichting in 1870 is het bedrijf gevestigd in Dürmentingen, Zwaben. Hier ontwikkelen en produceren ze exclusieve, individueel configureerbare meubelen voor alle woonruimtes, van kast tot dressoir, van tafel en kast tot bed.

Alle productiestappen van de meubelproductie, het ontwerp, de ontwikkeling en de productie, zijn 100 procent “Made in Germany” en vinden plaats in huis. De jarenlange samenwerking met meer dan 300 chique meubelzaken, binnenhuisarchitecten en architecten wereldwijd heeft een aanzienlijke invloed op het productportfolio van Kettnaker. Gesprekken met hen zijn voor Kettnaker de inspiratiebron. Via hen kennen ze de inrichtingsbehoeften en designwensen van de klanten, zij brengen de expertise van Kettnaker Möbelmanufaktur naar de wereld.

Hülsta ontwikkelt hoge kwaliteit design meubelen voor uw thuis. Van het klassieke design sideboard in stemmig wit en woonwanden in ultramoderne kleurencombinaties zoals bijv. hoogglanslak grijs tot het boxspringbed met vele honderden combinatiemogelijkheden van hoofdbord-design en meubelstoffen naar keuze.

Bij de vervaardiging van deze meubelen hechten ze het grootste belang aan een zorgvuldig gebruik van middelen, een lange levensduur en een goede leefomgeving.

Hülsta fabriceert individuele meubelen voor uw heel persoonlijke thuis. Van hoogste ambachtelijke verwerkingskwaliteit en uitsluitend van hout uit duurzame bosbouw.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In de Hofstede Raanhuis meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe ze ambachtelijk maatwerk leveren.

Alle productiestappen van de meubelproductie, het ontwerp, de ontwikkeling en de productie, zijn 100 procent “Made in Germany” en vinden plaats in huis. De jarenlange samenwerking met meer dan 300 chique meubelzaken, binnenhuisarchitecten en architecten wereldwijd heeft een aanzienlijke invloed op het productportfolio van Kettnaker. Gesprekken met hen zijn voor Kettnaker de inspiratiebron. Via hen kennen ze de inrichtingsbehoeften en designwensen van de klanten, zij brengen de expertise van Kettnaker Möbelmanufaktur naar de wereld.

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren u graag de collecties van de verschillende mooie kasten merken.

Op zoek naar een nieuwe kast, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze ervaren inrichtingsexperts denken graag met u mee en hebben 3D teken programma’s om u nieuwe inzichten te geven.

De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!