fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Kasten bij de Donjon

Opbergen in stijl

Kasten zijn onmisbaar in elk interieur. Er zijn kasten in allerlei vormen en maten, van boekenkast tot dressoir en van TV-meubel tot kledingkast. Voor elk vertrek in huis is er wel een bepaald type kast. 

Kiest u voor een moderne of klassieke uitstraling? Bij de keuze voor een nieuwe kast zijn er diverse factoren waar u rekening mee moet houden. Natuurlijk kijkt u bij het kiezen allereerst naar wat u mooi vindt en wat past bij u wensen. Maar er zijn daarnaast een groot aantal andere zaken die belangrijk zijn voor uw keuze van een kast. Zoals bijvoorbeeld het formaat van het kast, het materiaal en het doel. van u kast waar wilt u de kast hebben im huis?

Bij De Donjon kunt u terecht voor een grote collectie aan fantastische kasten in uitlopende designs, materialen en afmeting. Door de verscheidenheid aan merken, technieken en materialen zult u bij De Donjon altijd een kast vinden dat bij uw inrichting, woonwensen en doel past.

De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u graag de collectie. De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Kom langs bij De Donjon en laat u informeren en inspireren! 

Enkele van onze mooie kasten merken

Innovatieve oplossingen zoals de onzichtbare integratie van sound systemen hebben een groot statement gemaakt. Op dit moment is Spectral voorloper bij de ontwikkeling van smart furniture.

Vanaf de bank willen we muziek luisteren met maximale kwaliteit en een lekker volume. We willen foto’s als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het internet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Bij Spectral hebben ze er de missie van gemaakt om de digitale wereld in een smaakvolle woonomgeving te integreren.

Al drie generaties lang produceert de Interstarfamilie verassende kasten met grote lijnen en kleine details, met verfijnd raffinement en prikkelende inventiviteit. Dankzij maatwerk is de bijzondere, stijlvolle design collectie van het Nederlandse merk volledig naar uw eigen woonwensen samen te stellen.

Interstar verzorgt niet enkel het maatwerk. Daarnaast is de productie is volledig in eigen handen. Doordat het merk enkel met kwalitatieve materialen werkt, gaat uw Interstar meubel extra lang mee!

Met Banz Bord kiest u voor een origineel, op maat gemaakt, zwevend wandmeubel met tijdloos design. Daarbij geeft de volledig onzichtbare wijze van ophanging een enorme flexibiliteit die de creatieve inbreng van u als klant alle ruimte geeft. Het strakke, volkomen tijdloze design van haar wand- meubels maakt dat Banz Bord al decennia up-to-date is.

In de loop der jaren zijn subtiele aanpassingen doorgevoerd, echter de ongekende kwaliteit, exclusiviteit en tijdloosheid van de wandmeubels van Banz Bord zijn nooit veranderd.

Kiest u voor Banz Bord, dan kiest u voor hét origineel als het gaat om zwevende wandmeubels!

Castelijn produceert al sinds 1958 tijdloze meubels. Alle modellen worden nog steeds voor 100% in Nederland geproduceerd op een manier om trots op te zijn: met immer wakend oog voor het milieu én de kenmerkende persoonlijkheid van een familiebedrijf.

 

In de moderne fabriek in Roelofarendsveen worden zowel de meubelen van de woon- als de projectcollectie en het maatwerk meubilair gemaakt, waarmee Castelijn Meubelindustrie drie afzonderlijke markten bewerkt.

In dit familiebedrijf zijn duurzaamheid, milieubewust produceren, service en kwaliteit dan ook geen modeverschijnselen, maar kernwaarden. Castelijn, de makers van design.

Saunaco staat bekend om het ultramodulaire meubelprogramma in samenwerking met Studio Segers. De tijdloze en strakke geometrie met het vierkant als fundament, vormt de basis van de collecties waarbij de klant het meubel zelf kan samenstellen naar wens en beschikbare ruimte. Een droom voor wie op zoek is naar een authentiek en origineel meubel van Belgisch design.

Toch blijft Saunaco zichzelf elke dag uitvinden en zijn ze continu op zoek naar manieren om zichzelf te verbeteren. 

Logo Kettnaker

Kettnaker is een meubelfabrikant voor hoogwaardige meubelsystemen “Made in Germany”. Sinds de oprichting in 1870 is het bedrijf gevestigd in Dürmentingen, Zwaben. Hier ontwikkelen en produceren ze exclusieve, individueel configureerbare meubelen voor alle woonruimtes, van kast tot dressoir, van tafel en kast tot bed.

Alle productiestappen van de meubelproductie, het ontwerp, de ontwikkeling en de productie, zijn 100 procent “Made in Germany” en vinden plaats in huis. De jarenlange samenwerking met meer dan 300 chique meubelzaken, binnenhuisarchitecten en architecten wereldwijd heeft een aanzienlijke invloed op het productportfolio van Kettnaker. Gesprekken met hen zijn voor Kettnaker de inspiratiebron. Via hen kennen ze de inrichtingsbehoeften en designwensen van de klanten, zij brengen de expertise van Kettnaker Möbelmanufaktur naar de wereld.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In de Hofstede Raanhuis meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe ze ambachtelijk maatwerk leveren.

Alle productiestappen van de meubelproductie, het ontwerp, de ontwikkeling en de productie, zijn 100 procent “Made in Germany” en vinden plaats in huis. De jarenlange samenwerking met meer dan 300 chique meubelzaken, binnenhuisarchitecten en architecten wereldwijd heeft een aanzienlijke invloed op het productportfolio van Kettnaker. Gesprekken met hen zijn voor Kettnaker de inspiratiebron. Via hen kennen ze de inrichtingsbehoeften en designwensen van de klanten, zij brengen de expertise van Kettnaker Möbelmanufaktur naar de wereld.

Maak een afspraak