fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Dutch Originals

Herstoffering

Herstofferen is vakmanschap.

Dutch Originals heeft hier decennia lang ervaring mee. Het is dé manier om een designklassieker of een vintage meubel waarvan de bekleding versleten is of stukgegaan een tweede leven te geven. Bijna alle stoffen, dessins en kleuren zijn mogelijk. De klassieke rib, hoogwaardig leder of één van de andere kwaliteitsstoffen van onder andere Kvadrat, De Ploeg, Keymer, Camira of Vyva Fabrics. Alle stofferingswerkzaamheden worden in de Dutch Originals fabriek in Asperen door professionele stoffeerders uitgevoerd. Door de jarenlange ervaring garandeert Dutch Originals een uitstekende kwaliteit en afwerking.

Met herstofferen van uw Dutch Original kunt u tot 50% besparen t.o.v. nieuwkoop. Uw meubelstuk ziet er weer als nieuw uit en krijgt zo een tweede leven. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag ons om advies en wij voorzien u van prachtige ‘nieuwe’ meubels.

Actievoorwaarden

  • Herstoffering op alle modellen van Dutch Originals
  • Veel stoffen en leder beschikbaar 
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden 

BEKIJK DE ACTIE ARTIKELEN