fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Plan uw bezoek aan de Donjon

Maak een gratis afspraak

Maak direct een afspraak voor een moment dat het u het beste uitkomt. Wij zorgen dat één van onze interieur-experts voor u klaar staat!

Bij Donjon begrijpen we dat uw tijd kostbaar is en dat u graag direct geholpen wilt worden. Daarom bieden we u verschillende mogelijkheden om een optimale ervaring te hebben in één van onze showrooms op meubelplein Ekkersrijt. Lees hieronder meer over onze website, een bezoek aan onze winkels en de extra services die we bieden.

We vinden het leuk uw virtueel te ontmoeten!

Bereid u optimaal voor op uw bezoek aan De Donjon door onze website te verkennen. Op onze site kunt u royaal informatie inwinnen en inspiratie opdoen met een groot gedeelte van onze fraaie collectie eigenzinnige design meubelen. Ideaal als voorbereiding voordat u ons fysiek bezoekt. Daarnaast bieden we het gemak van onze afsprakenservice, waar u op elk gewenst moment een afspraak kunt maken. Met een afspraak bent u verzekerd van onze volledige aandacht en expertise, of u nu vragen heeft, advies nodig heeft of op zoek bent naar een specifiek product.

Stap binnen in één van onze winkels

We heten u graag welkom in onze winkels tijdens onze ruime openingstijden. Loop geheel vrijblijvend bij ons binnen en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment aan eigenzinnige designmeubelen. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Of u nu op zoek bent naar de perfecte bank, die stijlvolle eettafel of handige bijzettafel, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Maak echter ook alvast een afspraak als u dat wenst. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat u direct de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Of u nu liever vrijblijvend binnenloopt of een afspraak maakt, we kijken ernaar uit om u bij De Donjon te ontvangen en u te helpen bij het creëren van uw perfecte interieur.

Extra service

Naast ons uitgebreide assortiment en hoogwaardige producten, blijven we bij Donjon ook onze succesvolle services aanbieden om aan al uw wensen te voldoen.

Onze showroom-aan-huis en online adviesgesprekken stellen ons in staat om u te voorzien van een digitaal ontwerp en zelfs om met een meubel bij u langs te komen. We staan klaar in onze showroom(s), maar zijn ook telefonisch, via de website, chat en e-mail bereikbaar voor al uw vragen of om een (virtuele) afspraak te maken. Bij Donjon streven we ernaar om uw winkelervaring zo gemakkelijk en persoonlijk mogelijk te maken, waarbij we gebruik maken van de mogelijkheden die het huidige digitale tijdperk biedt.

Kom vandaag nog naar De Donjon en Leolux Select Store by Donjon in Eindhoven, op Ekkersrijt. Maak een afspraak via onze website voor persoonlijke aandacht en advies, of bezoek vrijblijvend onze winkels om rond te kijken en u te laten inspireren en adviseren. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Plan een afspraak

DE SHOWROOM-AAN-HUIS

De winkel kunt u weer bezoeken met of zonder afspraak, maar De Donjon brengt nog steeds graag de showroom bij u in huis.

Wanneer u bij het plannen van uw afspraak naast uw gegevens ook de voorkeur voor het meubelen doorgeeft, zullen wij in de regio Eindhoven (grotere afstanden in overleg) met het meubel bij u langs komen om het door u te laten proberen.

Ook als u nog twijfelt nemen we gerust 15 eetkamerstoelen, 8 relaxfauteuils of 2/3 banken mee. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. Na uw aanvraag zullen we direct controleren of we het betreffende meubel op voorraad hebben en maken we in overleg een afspraak.

Ons team van interieuradviseurs staat voor u klaar en een afspraak maken kan vaak al binnen 1 werkdag!

Video afspelen
Video afspelen

Donjon Stalenservice

De stalenservice is een gratis service van De Donjon waarbij u de stof en/of lederstalen van uw keuze kunt opvragen. De Donjon zal u dan per post toesturen. Met het meegeleverde retourlabel kunt u de stalen na 48 uur weer kosteloos naar ons terugzenden.  

Tijdens het online adviesgesprek kunnen we deze stalen gebruiken voor de keuze van de bekleding van uw meubel en de definitieve kleurbepaling. Met de stalenservice hopen wij u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vraag uw stalen aan:

Plotservice

We snappen dat het voor u soms lastig is om materialen, kleuren en vooral afmetingen in te schatten. Daarom bieden wij u naast onze gratis stalenservice, de gratis plotservice aan.

U kunt een meubel naar keuze op ware grootte laten printen. Zo kunt u kijken hoe meubel bij u thuis staat. 

Na uw aanvraag gaan we zo spoedig mogelijk voor u aan de slag en kunt u de plot binnen enkele werkdagen op de deurmat verwachten. 

Vraag een plot van uw meubel aan:

VOORBEELDEN MOGELIJK ADVIES SOORTEN:

U kunt een afspraak inplannen op afstand voor interieuradvies. Een aantal voorbeelden van wat u kunt inplannen. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden daarnaast kunt u bij opmerkingen altijd uw wensen plaatsen.

INTERIEURADVIES:

 • Intake gesprek interieuradvies: Weet u (nog) niet wat u met uw woonruimte aan moet? Wij gaan graag in deze eerste intake met u aan de slag om uw wensen naar boven te halen en een eerste schets te maken. Stuur ons hiervoor als het kan alvast van te voren de maten van de ruimte toe en een aantal foto’s zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden.
 • Follow up Interieuradvies: Bent u er al uit welke meubelen wilt of twijfelt u tussen een aantal combinaties? Dan werkt één van onze interieuradviseurs graag deze uit in een 3D advies waarbij wij uw wensen in 3D weer geven. Stuur ons hiervoor van te voren de maten van de ruimte op en uw wensen en wij werken dit uit!
 • Kleuradvies: Laat u door één van onze kleurspecialisten adviseren over kleurgebruik in uw woonkamer. Neem foto’s mee van de ruimte en wij geven u een passend advies.
 • Raambekleding advies: Laat u door onze specialist in stoffering en raambekleding adviseren over de mogelijkheden van gordijnen, vloerbedekking en Luxaflex!
 • Onderhoudsadvies: Laat u adviseren over het onderhoud van uw (nieuwe) meubel. Maak hiervoor een afspraak en wij zullen het juiste onderhoud uit leggen. Neem voor het advies graag zoveel mogelijk informatie over het meubel (uitvoering, soort leer, materiaalkeuze en afwerking) zodat we u een juist advies kunnen geven.

WANDOPLOSSINGEN O.A.:

 • Creatieve wandoplossingen: Heeft u een (lang)gekoesterde wens voor een wandoplossing maar weet u niet waar te beginnen, gaan wij graag met u aan de slag voor creatieve wandoplossingen. Van televisiekast tot complete wand vullende boekenkasten. Wij maken graag een aantal voorstellen passend in uw ruimte, wensen en budget!

 • Pastoe Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Pastoe geschoolde, interieuradviseur voor uw Pastoe kast opstelling in 3D!

 • Kettnaker Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Kettnaker geschoolde, interieuradviseur voor uw Kettnaker kast opstelling in 3D!
 • Hülsta (Now) Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Hülsta geschoolde, interieuradviseur voor uw Hülsta kast opstelling in 3D!

 • Interstar Kast Advies: Laat u adviseren door onze, door Interstar geschoolde, interieuradviseur voor uw Interstar kast opstelling in 3D!

 • Spectral Televisiemeubel Advies: Laat u adviseren door onze, door Spectral geschoolde, interieuradviseur voor uw Spectral kast opstelling in 3D met de daarbij horende sound demonstratie!

  ADVIES PER MERK O.A.:

  • Leolux Advies: De Donjon is Leolux Select Store waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Leolux zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Leolux Design consultants.

  • Rolf Benz Advies: De Donjon heeft een Rolf Benz Experience Center waardoor we naast de complete Rolf Benz collectie ook onze interieuradviseurs door Rolf Benz zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Rolf Benz Design consultants.

  • Natuzzi Advies: De Donjon heeft een Natuzzi Italia Store waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Natuzzi zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.
  • Jori Advies: De Donjon is Jori Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Jori zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.

  • Pode Advies: De Donjon is Pode Totaal dealer waardoor, naast een de gehele collectie, onze interieuradviseurs door Pode zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Pode Design consultants.

  • Arco Advies: De Donjon is Arco Seriously Partner waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Arco zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Arco Design consultants.

  • Movani Advies: De Donjon is MOVANI Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Movani zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Movani Design consultants.

  • HAY Advies: De Donjon is HAY premium partner waardoor, naast een complete collectie, onze interieuradviseurs door HAY zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze HAY Design consultants.
  LEES MEER