De Donjon

Plan uw afspraak

Plan direct een afspraak in de winkel

Beste relatie,

Allereerst vinden wij het erg leuk u hier virtueel te ontmoeten! Nu de deuren van De Donjon vanaf 3 maart weer -op een verantwoorde manier- beperkt open mogen kunt u een tijdslot reserveren voor een adviesgesprek in de winkel. We dienen hiervoor de geldende regels te volgen. Zo mogen er maximaal 2 klanten per verdieping verblijven. Door onze stand-alone ligging, 3 ingangen en 3 verdiepingen kunnen we ruim en op een verantwoorde wijze hier mensen ontvangen.

We willen u graag blijven helpen om van uw huis een gezellige en prettige woonomgeving te maken. Gelukkig biedt ons huidige digitale tijdperk voldoende mogelijkheden om samen met u, alvast uw ontwerp digitaal door te nemen of u middels een virtuele tour door de winkel te inspireren. Tevens kunt u een zeer groot deel van onze collectie online bekijken en bestellen.

Daarnaast bieden we uiteraard onze succesvolle services showroom aan huis en online adviesgesprekken ter voorbereiding van uw bezoek aan de winkel of na uw bezoek als vervolg.

Ons team van interieuradviseurs staat voor u klaar! Wij zijn telefonisch, via beeldbellen, via de website, de chat en per e-mail bereikbaar voor uw vragen of voor het maken van een virtuele afspraak, een afspraak voor private shopping  of een afspraak bij u op locatie. Waarbij we de meubelen naar keuze voor u mee kunnen nemen (bijvoorbeeld aantal relaxfauteuils, passtoel, 3-zitsbank of…)

Wij ontmoeten u graag on- en offline op een verantwoorde manier.

Namens het hele team van de Donjon

Paul, Job en Luc Prijt

Maak direct een afspraak

Kies in het onderstaande formulier uw gewenste afspraak en uw voorkeurs datum en tijd. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u om deze afspraak door te nemen en de datum en tijd definitief te bevestigen.

Ook op 2e paasdag (5 april) staan we voor u klaar. Onze deuren zijn dan -op afspraak- geopend van 11:00u tot 17:00u

PRIVATE SHOPPING

Vanaf 3 maart mogen winkels op afspraak klanten ontvangen. Per verdieping mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel zijn. Klanten moeten zich 4 uur van tevoren hebben aangemeld. Een bezoek duurt minimaal 10 minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen. We bepalen graag samen met u de duur van de afspraak afhankelijk van uw wensen en de beschikbare (fysieke) ruimte. Daarnaast blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de mondkapjesplicht, 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

Onze royale stand-alone ligging met drie ingangen en 3 verdiepingen helpt daarbij om op een verantwoorde manier u te ontvangen. Zo kunt u volledig onbezorgd de showroom bezoeken en advies krijgen van één van onze medewerkers volgens de geldende richtlijnen. Aanmelden kan via onderstaand formulier, via de chat of per telefoon en mocht u al een idee hebben van stijl of merk waar u naar kijkt zorgen we dat de juiste persoon voor u klaar staat. We zullen u telefonisch contacteren om de afspraak te bevestigen. We kijken uit naar uw komst!

SHOWROOM aan huis

De deuren van de Donjon mogen beperkt open en daarom blijven we u graag onze goed lopende service showroom aan huis aanbieden.

Laat hier uw gegevens achter en uw voorkeur voor meubelen. Dan zullen wij in de regio Eindhoven (grotere afstanden in overleg) met het meubel bij u langs komen om het door u te laten proberen.

Ook als u nog twijfelt nemen we gerust 15 eetkamerstoelen, 8 relaxfauteuils of 2/3 banken mee. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. Na uw aanvraag zullen we direct controleren of we het betreffende meubel op voorraad hebben en maken we in overleg een afspraak.

Ons team van interieuradviseurs staat voor u klaar en een afspraak maken kan vaak al binnen 1 werkdag!

Video afspelen

Veelgestelde vragen voor een afspraak

Gelukkig mogen we u langer als 10 minuten ontvangen. Volgens de overheid moet de afspraak minimaal 10 mintuten duren om contact te vermijden als klanten te snel afwisselen. In de winkel duurt de afspraak altijd minimaal 10 minuten en we nemen met u contact op om in overleg een ruim tijdsslot te bepalen gezien uw wensen en de beschikbare fysieke ruimte en ruimte in tijd. We zien dat we op de doordeweekse dagen makkelijker langere tijdssloten kunnen afspreken dan in het weekend.

In principe maakt u een afspraak voor een bepaalde verdieping. Indien u meerdere verdiepingen wilt bezoeken dan kunt u dit aangeven bij de afspraak. We zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn in tijd en ruimte en zullen u hierover contacteren. We zien dat op de doordeweekse dagen meer ruimte is dan in het weekend. Ook kunt u altijd even bellen en dan kijkt de specifieke specialist meteen met u mee.

We moeten voorlopig aanhouden dat u met maximaal 2 personen de winkel op afspraak mag bezoeken. 

Mocht u dit wensen stemmen wij dit graag met het design center van Leolux af zodat u voor de afspraak bij hen ook terecht kan. Dit kan natuurlijk ook samen met onze adviseur indien gewenst.

Jazeker! We mogen nog maar beperkt mensen ontvangen in de winkel en we zijn erg blij met de reacties die we krijgen van de klanten. Dus deze services blijven we zeker aanbieden!

Indien u een afspraak hebt bij Rolf Benz of Natuzzi kunt u in deze winkels binnen stappen. Mocht u een afspraak hebben voor een andere afdeling kunt u zich melden bij de ingang van de Donjon. Daar wordt u opgehaald door uw adviseur die met u mee loopt.

Absoluut! Dat moedigen we graag aan! Zo kunnen we ons goed voorbereiden en kunnen we wellicht al een plan hebben klaar liggen als u langs komt. We zetten graag alle services hybride in.

U kunt een afspraak inplannen voor in de winkel, op afstand of bij u thuis. Dit kan een intake interieuradvies zijn of een wat concretere afspraak als u al weet wat u wilt. Na het maken van de afspraak neemt een adviseur met u contact op om te bespreken wat uw wensen zijn.

Onze winkel is door zijn stand alone ligging ruim opgezet en kunnen we elke klant een ruimte van een aantal 100 vierkante meters reserveren. Daarnaast nemen we diverse voorzorgsmaatregelen om zo verantwoord mogelijk de winkel te bezoeken. Zeker op afspraak kunnen we de bezoekersstromen in zeer goede banen leiden.

Veelgestelde vragen voor een afspraak

Hoe lang duurt een afspraak? 

In de winkel duurt de afspraak minimaal 10 minuten. We nemen met u contact op om in overleg een tijdsslot te bepalen gezien uw wensen en de beschikbare fysieke ruimte en ruimte in tijd. We zien dat op de doordeweekse dagen makkelijker langere tijdssloten kunnen afspreken dan in het weekend. 

Kan ik de hele winkel bezoeken? 

In principe maakt u een afspraak voor een bepaalde verdieping. Indien u meerdere verdiepingen wilt bezoeken dan kunt u dit aangeven bij de afspraak. We zullen dan kijken wat de mogelijkheden zijn in tijd en ruimte en zullen u hierover contacteren. We zien dat op de doordeweekse dagen meer ruimte is dan in het weekend. Ook kunt u altijd even bellen en kijkt de specifieke specialist meteen met u mee.

Kan ik ook het design center van Leolux bezoeken? 

Mocht u dit wensen stemmen wij dit graag met het design center van Leolux af zodat u voor de afspraak bij hen terecht kan. Dit kan natuurlijk ook samen met onze adviseur indien gewenst. 

Kan ik nog steeds een afspraak aan huis of een online advies plannen? 

Jazeker! We mogen nog maar beperkt mensen ontvangen in de winkel en we zijn erg blij met de reacties die we krijgen van de klanten. Dus deze services blijven we zeker aanbieden!

Waar moet ik me melden als ik een afspraak heb? 

Indien u een afspraak hebt bij Rolf Benz of Natuzzi kunt u in deze winkels binnen stappen. Mocht u een afspraak hebben voor een andere afdeling kunt u zich melden bij de ingang van de Donjon. Daar wordt u opgehaald door uw adviseur die met u mee loopt. 

Kan ik ook eerst een online intake gesprek doen voordat we de winkel bezoeken? 

Absoluut! Dat moedigen we graag aan! Zo kunnen we ons goed voorbereiden en kunnen we wellicht al een plan hebben klaar liggen als u langs komt. We zetten graag alle services hybride in.

Wat voor soort afspraken kan ik zoal inplannen?

U kunt een afspraak inplannen voor in de winkel of op afstand voor interieuradvies. Een aantal voorbeelden van wat u kunt inplannen. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden daarnaast kunt u bij opmerkingen altijd uw wensen plaatsen.

INTERIEURADVIES:
 • Intake gesprek interieuradvies: Weet u (nog) niet wat u met uw woonruimte aan moet? Wij gaan graag in deze eerste intake met u aan de slag om uw wensen naar boven te halen en een eerste schets te maken. Stuur ons hiervoor als het kan alvast van te voren de maten van de ruimte toe en een aantal foto’s zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden.
 • Follow up Interieuradvies: Bent u er al uit welke meubelen wilt of twijfelt u tussen een aantal combinaties? Dan werkt één van onze interieuradviseurs graag deze uit in een 3D advies waarbij wij uw wensen in 3D weer geven. Stuur ons hiervoor van te voren de maten van de ruimte op en uw wensen en wij werken dit uit!
 • Kleuradvies: Laat u door één van onze kleurspecialisten adviseren over kleurgebruik in uw woonkamer. Neem foto’s mee van de ruimte en wij geven u een passend advies.
 • Raambekleding advies: Laat u door onze specialist in stoffering en raambekleding adviseren over de mogelijkheden van gordijnen, vloerbedekking en Luxaflex!
 • Onderhoudsadvies: Laat u adviseren over het onderhoud van uw (nieuwe) meubel. Maak hiervoor een afspraak en wij zullen het juiste onderhoud uit leggen. Neem voor het advies graag zoveel mogelijk informatie over het meubel (uitvoering, soort leer, materiaalkeuze en afwerking) zodat we u een juist advies kunnen geven.
WANDOPLOSSINGEN O.A.:

 

 • Creatieve wandoplossingen: Heeft u een (lang)gekoesterde wens voor een wandoplossing maar weet u niet waar te beginnen, gaan wij graag met u aan de slag voor creatieve wandoplossingen. Van televisiekast tot complete wand vullende boekenkasten. Wij maken graag een aantal voorstellen passend in uw ruimte, wensen en budget!

 • Pastoe Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Pastoe geschoolde, interieuradviseur voor uw Pastoe kast opstelling in 3D!

 • Kettnaker Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Kettnaker geschoolde, interieuradviseur voor uw Kettnaker kast opstelling in 3D!
 • Hülsta (Now) Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Hülsta geschoolde, interieuradviseur voor uw Hülsta kast opstelling in 3D!

 • Interstar Kast Advies: Laat u adviseren door onze, door Interstar geschoolde, interieuradviseur voor uw Interstar kast opstelling in 3D!

 • Spectral Televisiemeubel Advies: Laat u adviseren door onze, door Spectral geschoolde, interieuradviseur voor uw Spectral kast opstelling in 3D met de daarbij horende sound demonstratie!

ADVIES PER MERK O.A.:

 

 • Leolux Advies: De Donjon is Leolux Select Store waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Leolux zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Leolux Design consultants.

 • Rolf Benz Advies: De Donjon heeft een Rolf Benz Experience Center waardoor we naast de complete Rolf Benz collectie ook onze interieuradviseurs door Rolf Benz zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Rolf Benz Design consultants.

 • Natuzzi Advies: De Donjon heeft een Natuzzi Italia Store waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Natuzzi zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.
 • Jori Advies: De Donjon is Jori Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Jori zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.

 • Pode Advies: De Donjon is Pode Totaal dealer waardoor, naast een de gehele collectie, onze interieuradviseurs door Pode zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Pode Design consultants.

 • Arco Advies: De Donjon is Arco Seriously Partner waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Arco zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Arco Design consultants.

 • Movani Advies: De Donjon is MOVANI Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Movani zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Movani Design consultants.

 • HAY Advies: De Donjon is HAY premium partner waardoor, naast een complete collectie, onze interieuradviseurs door HAY zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze HAY Design consultants.
 • at 
LEES MEER

Overige services op afstand

Video afspelen

Donjon Stalenservice

De stalenservice is een gratis service van De Donjon waarbij u de stof en/of lederstalen van uw keuze kunt opvragen. De Donjon zal u dan per post toesturen. Met het meegeleverde retourlabel kunt u de stalen na 48 uur weer kosteloos naar ons terugzenden.

Tijdens het online adviesgesprek kunnen we deze stalen gebruiken voor de keuze van de bekleding van uw meubel en de definitieve kleurbepaling. Met de stalenservice hopen wij u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vraag uw stalen aan:

Plotservice

We snappen dat het voor u soms lastig is om materialen, kleuren en vooral afmetingen in te schatten. Daarom bieden wij u naast onze gratis stalenservice, de gratis plotservice aan.

U kunt een meubel naar keuze op ware grootte laten printen. Zo kunt u kijken hoe meubel bij u thuis staat.

Na uw aanvraag gaan we zo spoedig mogelijk voor u aan de slag en kunt u de plot binnen enkele werkdagen op de deurmat verwachten.

Vraag een plot van uw meubel aan:

.

WHATSAPP VIDEOGESPREK

Laat hier uw mobiele telefoonnummer achter en één van onze deskundige interieuradviseurs belt u zo snel mogelijk voor een  Whatsapp of FaceTime videogesprek.

Maak een afspraak

Kies in het onderstaande formulier uw gewenste afspraak en uw voorkeurs datum en tijd. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u om deze afspraak door te nemen en de datum en tijd definitief te bevestigen.

Ook op 2e paasdag (5 april) staan we voor u klaar. Onze deuren zijn dan -op afspraak- geopend van 11:00u tot 17:00u