Beste relatie,

Allereerst vinden wij het erg leuk u hier virtueel te ontmoeten! Wij vinden het jammer dat we momenteel de fysieke deuren van onze showroom dicht moeten houden.  Natuurlijk begrijpen we de noodzaak en nemen onze verantwoordelijkheid voor de gezondheid van onze medewerkers, bezoekers en klanten. 

Ondanks alles willen u graag blijven helpen om van uw huis een gezellige en prettige woonomgeving te maken. Gelukkig biedt ons huidige digitale tijdperk voldoende mogelijkheden om samen met u, uw ontwerp door te nemen of u middels een virtuele tour door de winkel te inspireren. Daarnaast kunt u een zeer groot deel van onze collectie online bekijken en bestellen. 

Wij zijn telefonisch, via beeldbellen, via de website, de chat en per e-mail bereikbaar voor uw vragen of voor het maken van een virtuele afspraak of een afspraak bij u op locatie (volgens de huidige RIVM richtlijnen). Waarbij we de meubelen naar keuze voor u mee kunnen nemen (bijvoorbeeld aantal relaxfauteuils, passtoel, 3-zitsbank of…)

Reeds bestelde meubels en online bestellingen blijven we bezorgen. Uiteraard met inachtneming van alle Covid-19 regels!

Wij ontvangen u graag in goede gezondheid weer zodra het kan.

Namens het hele team van de Donjon

Paul, Job en Luc Prijt

PRIVATE SHOPPING

Indien gewenst kunt u een afspraak in de showroom maken voor private shopping. Overdag is de winkel geopend en we zien dat onze klanten ons ook gelukkig weten te vinden. Maar we maken het liefst zoveel mogelijk persoonlijke afspraken in de zaak waar we kunnen compartimenteren en ervoor zorgen dat max 5 mensen in een grote ruimte zijn. Onze royale stand-alone ligging met drie ingangen helpt daarbij. Zo kunt u volledig onbezorgd de showroom bezoeken en advies krijgen van één van onze medewerkers volgens de geldende richtlijnen. Aanmelden kan via onderstaand formulier en mocht u al een idee hebben van stijl of merk waar u naar kijkt zorgen we dat de juiste persoon voor u klaar staat. We kijken uit naar uw komst!

Plan een afspraak bij u thuis of online

DE SHOWROOM aan huis

Nu de deuren van de showroom in ieder geval nog even gesloten blijven, brengt De Donjon graag de showroom bij u in huis.

Laat hier uw gegevens achter en uw voorkeur voor meubelen. Dan zullen wij in de regio Eindhoven (grotere afstanden in overleg) met het meubel bij u langs komen om het door u te laten proberen.

Ook als u nog twijfelt nemen we gerust 15 eetkamerstoelen, 8 relaxfauteuils of 2/3 banken mee. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. Na uw aanvraag zullen we direct controleren of we het betreffende meubel op voorraad hebben en maken we in overleg een afspraak.

Ons team van interieuradviseurs staat voor u klaar en een afspraak maken kan vaak al binnen 1 werkdag!

Video afspelen
Video afspelen

Donjon Stalenservice

De stalenservice is een gratis service van De Donjon waarbij u de stof en/of lederstalen van uw keuze kunt opvragen. De Donjon zal u dan per post toesturen. Met het meegeleverde retourlabel kunt u de stalen na 48 uur weer kosteloos naar ons terugzenden.  

Tijdens het online adviesgesprek kunnen we deze stalen gebruiken voor de keuze van de bekleding van uw meubel en de definitieve kleurbepaling. Met de stalenservice hopen wij u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vraag uw stalen aan:

WHATSAPP VIDEOGESPREK

Laat hier uw mobiele telefoonnummer achter en één van onze deskundige interieuradviseurs belt u zo snel mogelijk voor een u Whatsapp videogesprek.

VOORBEELDEN MOGELIJK ADVIES SOORTEN:

U kunt een afspraak inplannen voor in de winkel of op afstand voor interieuradvies. Een aantal voorbeelden van wat u kunt inplannen. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden daarnaast kunt u bij opmerkingen altijd uw wensen plaatsen.

INTERIEURADVIES:

 • Intake gesprek interieuradvies: Weet u (nog) niet wat u met uw woonruimte aan moet? Wij gaan graag in deze eerste intake met u aan de slag om uw wensen naar boven te halen en een eerste schets te maken. Stuur ons hiervoor als het kan alvast van te voren de maten van de ruimte toe en een aantal foto’s zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden.
 • Follow up Interieuradvies: Bent u er al uit welke meubelen wilt of twijfelt u tussen een aantal combinaties? Dan werkt één van onze interieuradviseurs graag deze uit in een 3D advies waarbij wij uw wensen in 3D weer geven. Stuur ons hiervoor van te voren de maten van de ruimte op en uw wensen en wij werken dit uit!
 • Kleuradvies: Laat u door één van onze kleurspecialisten adviseren over kleurgebruik in uw woonkamer. Neem foto’s mee van de ruimte en wij geven u een passend advies.
 • Raambekleding advies: Laat u door onze specialist in stoffering en raambekleding adviseren over de mogelijkheden van gordijnen, vloerbedekking en Luxaflex!
 • Onderhoudsadvies: Laat u adviseren over het onderhoud van uw (nieuwe) meubel. Maak hiervoor een afspraak en wij zullen het juiste onderhoud uit leggen. Neem voor het advies graag zoveel mogelijk informatie over het meubel (uitvoering, soort leer, materiaalkeuze en afwerking) zodat we u een juist advies kunnen geven.

WANDOPLOSSINGEN O.A.:

 • Creatieve wandoplossingen: Heeft u een (lang)gekoesterde wens voor een wandoplossing maar weet u niet waar te beginnen, gaan wij graag met u aan de slag voor creatieve wandoplossingen. Van televisiekast tot complete wand vullende boekenkasten. Wij maken graag een aantal voorstellen passend in uw ruimte, wensen en budget!

 • Pastoe Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Pastoe geschoolde, interieuradviseur voor uw Pastoe kast opstelling in 3D!

 • Kettnaker Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Kettnaker geschoolde, interieuradviseur voor uw Kettnaker kast opstelling in 3D!
 • Hülsta (Now) Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Hülsta geschoolde, interieuradviseur voor uw Hülsta kast opstelling in 3D!

 • Interstar Kast Advies: Laat u adviseren door onze, door Interstar geschoolde, interieuradviseur voor uw Interstar kast opstelling in 3D!

 • Spectral Televisiemeubel Advies: Laat u adviseren door onze, door Spectral geschoolde, interieuradviseur voor uw Spectral kast opstelling in 3D met de daarbij horende sound demonstratie!

  ADVIES PER MERK O.A.:

  • Leolux Advies: De Donjon is Leolux Select Store waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Leolux zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Leolux Design consultants.

  • Rolf Benz Advies: De Donjon heeft een Rolf Benz Experience Center waardoor we naast de complete Rolf Benz collectie ook onze interieuradviseurs door Rolf Benz zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Rolf Benz Design consultants.

  • Natuzzi Advies: De Donjon heeft een Natuzzi Italia Store waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Natuzzi zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.
  • Jori Advies: De Donjon is Jori Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Jori zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.

  • Pode Advies: De Donjon is Pode Totaal dealer waardoor, naast een de gehele collectie, onze interieuradviseurs door Pode zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Pode Design consultants.

  • Arco Advies: De Donjon is Arco Seriously Partner waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Arco zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Arco Design consultants.

  • Movani Advies: De Donjon is MOVANI Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Movani zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Movani Design consultants.

  • HAY Advies: De Donjon is HAY premium partner waardoor, naast een complete collectie, onze interieuradviseurs door HAY zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze HAY Design consultants.

  Plan een afspraak bij u thuis of online

  Nu de deuren van De Donjon in ieder geval nog even gesloten blijven, brengen we met alle plezier de showroom naar uw huis. Eén van onze deskundige interieuradviseurs komt graag bij u langs voor een adviesgesprek.

  Als u naast uw gegevens uw voorkeur voor een meubel(en) achterlaat. Zullen we -in de regio Eindhoven en grotere afstanden in overleg- het meubel meenemen. Zo kunt u geheel vrijblijvend het gewenste product uitproberen. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering.

   Het is tevens mogelijk een online adviesgesprek aan te vragen met een van adviseurs. Dit gesprek vindt digitaal plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u mee kunt kijken.
   

  Ons team van interieuradviseurs staat voor u klaar en een afspraak maken kan vaak al binnen 1 werkdag!