Beste bezoeker, Toen we ons aan het begin van deze eeuw vestigden op Ekkersrijt zochten we een passende naam voor de winkel. We kozen voor De Donjon. Deze naam verwijst naar de woontoren van een kasteel waar men zich in rustige tijden terugtrok als woonverblijf, maar zich ook kon terugtrekken als schuilplaats. In de afgelopen maanden hebben we allemaal ons huis als veilige haven opnieuw leren ontdekken. In deze bijzondere tijden zijn we als Donjon voortdurend aan het zoeken naar verstandige wegen met verantwoordelijkheid voor ons personeel en onze klanten. Hoewel we nog steeds fysieke afstand tot elkaar moeten houden voelen we ons dichter bij de klant dan ooit. Bij De Donjon – als meer dan 100-jarig familiebedrijf – is juist de menselijke maat en persoonlijke benadering van onze klanten een van de basiswaarden. Met een goede balans tussen gepaste afstand en klant-nabijheid. Voor wie aarzelt naar de winkel te komen hebben we de volgende creatieve oplossingen:
 • We geven digitaal adviezen en skypen met onze klanten.
 • We pakken zelfs een oude traditie in ons bedrijf weer op om zoals onze overgrootvader deed met paard en wagen bij u thuis te komen. Wij uiteraard met vrachtwagen en chauffeur.
 • Zo komen we graag bij u langs bijv. met 15 eetkamerstoelen, 8 eetkamerstoelen of de bank waar u al zo lang naar kijkt. Neem contact met ons op en we komen vrijblijvend naar u!
Voor wie naar de winkel wil komen kan dat nog steeds met de volgende richtlijnen:
 • We maken het liefst zoveel mogelijk persoonlijke afspraken in de zaak waar we kunnen compartimenteren en ervoor zorgen dat max. 5 mensen in een grote ruimte zijn. Onze royale stand-alone ligging met drie ingangen helpt daarbij.
 • Maar u bent natuurlijk ook zonder afspraak van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Wij hanteren hierbij een maximaal aantal bezoekers van 75 tegelijkertijd in onze winkel.
 • Onze medewerkers dragen allemaal een mondkapje. Wij stellen het zeer op prijs als u ook een mondkapje draagt. Mocht u geen mondkapje bij u hebben, bieden we u deze graag aan bij de voordeur. Daarnaast  volgen ten alle tijden zorgvuldig de basisregels op zoals het nemen van voldoende afstand.
 • Heeft één van onze medewerkers (lichten) klachten, dan blijft hij/zij thuis. Graag zouden we aan u willen vragen hetzelfde te doen.
 • Onze medewerkers wassen/desinfecteren met grote regelmaat hun handen. We vragen u dit ook te doen bij een bezoek aan onze winkel. Hiervoor heeft u de mogelijkheid bij de ingang van de winkel.
 • We verzoeken u uw betaling in de winkel alleen per PIN te voldoen.

We heten u dan ook van harte welkom voor deskundig advies en maken desgewenst mooie interieur-tekeningen. Onze creatieve stylisten helpen u graag met fraaie kleur- en materialen combinaties. Daarnaast zijn er natuurlijk zomerse aanbiedingen van verschillende topfabrikanten en hoge kortingen op showroommodellen, die direct leverbaar zijn.

We zijn goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren voor de deur) maar ook via één van de prachtige fietsroutes of via het OV met een nieuwe stop vlak voor de Donjon.

Namens het hele team van de Donjon
Paul, Job en Luc Prijt

PRIVATE SHOPPING

Indien gewenst kunt u een afspraak in de showroom maken voor private shopping. Overdag is de winkel geopend en we zien dat onze klanten ons ook gelukkig weten te vinden. Maar we maken het liefst zoveel mogelijk persoonlijke afspraken in de zaak waar we kunnen compartimenteren en ervoor zorgen dat max 5 mensen in een grote ruimte zijn. Onze royale stand-alone ligging met drie ingangen helpt daarbij. Zo kunt u volledig onbezorgd de showroom bezoeken en advies krijgen van één van onze medewerkers volgens de geldende richtlijnen. Aanmelden kan via onderstaand formulier en mocht u al een idee hebben van stijl of merk waar u naar kijkt zorgen we dat de juiste persoon voor u klaar staat. We kijken uit naar uw komst!

Plan een afspraak

WHATSAPP VIDEOGESPREK

Laat hier uw mobiele telefoonnummer achter en één van onze adviseurs bellen u binnen 10 minuten terug via Whatsapp video.

ADVIES AAN HUIS

Laat hier uw gegevens achter en uw voorkeur voor meubelen. Dan zullen wij in de regio Eindhoven (grotere afstanden in overleg) met het meubel bij u langs komen om het door u te laten proberen. Ook als u nog twijfelt nemen we gerust 15 eetkamerstoelen, 8 relaxfauteuils of 2/3 banken mee. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. Na uw aanvraag zullen we direct controleren of we het betreffende meubel op voorraad hebben en maken we in overleg een afspraak.

VOORBEELDEN MOGELIJK ADVIES SOORTEN:

U kunt een afspraak inplannen voor in de winkel of op afstand voor interieuradvies. Een aantal voorbeelden van wat u kunt inplannen. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden daarnaast kunt u bij opmerkingen altijd uw wensen plaatsen.

INTERIEURADVIES:

 • Intake gesprek interieuradvies: Weet u (nog) niet wat u met uw woonruimte aan moet? Wij gaan graag in deze eerste intake met u aan de slag om uw wensen naar boven te halen en een eerste schets te maken. Stuur ons hiervoor als het kan alvast van te voren de maten van de ruimte toe en een aantal foto’s zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden.
 • Follow up Interieuradvies: Bent u er al uit welke meubelen wilt of twijfelt u tussen een aantal combinaties? Dan werkt één van onze interieuradviseurs graag deze uit in een 3D advies waarbij wij uw wensen in 3D weer geven. Stuur ons hiervoor van te voren de maten van de ruimte op en uw wensen en wij werken dit uit!
 • Kleuradvies: Laat u door één van onze kleurspecialisten adviseren over kleurgebruik in uw woonkamer. Neem foto’s mee van de ruimte en wij geven u een passend advies.
 • Raambekleding advies: Laat u door onze specialist in stoffering en raambekleding adviseren over de mogelijkheden van gordijnen, vloerbedekking en Luxaflex!
 • Onderhoudsadvies: Laat u adviseren over het onderhoud van uw (nieuwe) meubel. Maak hiervoor een afspraak en wij zullen het juiste onderhoud uit leggen. Neem voor het advies graag zoveel mogelijk informatie over het meubel (uitvoering, soort leer, materiaalkeuze en afwerking) zodat we u een juist advies kunnen geven.

WANDOPLOSSINGEN O.A.:

 • Creatieve wandoplossingen: Heeft u een (lang)gekoesterde wens voor een wandoplossing maar weet u niet waar te beginnen, gaan wij graag met u aan de slag voor creatieve wandoplossingen. Van televisiekast tot complete wand vullende boekenkasten. Wij maken graag een aantal voorstellen passend in uw ruimte, wensen en budget!

 • Pastoe Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Pastoe geschoolde, interieuradviseur voor uw Pastoe kast opstelling in 3D!

 • Kettnaker Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Kettnaker geschoolde, interieuradviseur voor uw Kettnaker kast opstelling in 3D!
 • Hülsta (Now) Kast advies: Laat u adviseren door onze, door Hülsta geschoolde, interieuradviseur voor uw Hülsta kast opstelling in 3D!

 • Interstar Kast Advies: Laat u adviseren door onze, door Interstar geschoolde, interieuradviseur voor uw Interstar kast opstelling in 3D!

 • Spectral Televisiemeubel Advies: Laat u adviseren door onze, door Spectral geschoolde, interieuradviseur voor uw Spectral kast opstelling in 3D met de daarbij horende sound demonstratie!

  ADVIES PER MERK O.A.:

  • Leolux Advies: De Donjon is Leolux Select Store waardoor we naast een zeer representatieve collectie ook onze interieuradviseurs door Leolux zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Leolux Design consultants.

  • Rolf Benz Advies: De Donjon heeft een Rolf Benz Experience Center waardoor we naast de complete Rolf Benz collectie ook onze interieuradviseurs door Rolf Benz zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Rolf Benz Design consultants.

  • Natuzzi Advies: De Donjon heeft een Natuzzi Italia Store waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Natuzzi zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.
  • Jori Advies: De Donjon is Jori Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Jori zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Jori Design consultants.

  • Pode Advies: De Donjon is Pode Totaal dealer waardoor, naast een de gehele collectie, onze interieuradviseurs door Pode zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Pode Design consultants.

  • Arco Advies: De Donjon is Arco Seriously Partner waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Arco zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Arco Design consultants.

  • Movani Advies: De Donjon is MOVANI Premium Dealer waardoor, naast een zeer representatieve collectie, onze interieuradviseurs door Movani zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze Movani Design consultants.

  • HAY Advies: De Donjon is HAY premium partner waardoor, naast een complete collectie, onze interieuradviseurs door HAY zijn geschoold. Maak direct een afspraak met één van onze HAY Design consultants.

  Plan een afspraak

  Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

  Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

  Angelique Hekers
  styliste met oog voor detail en het complete interieur
  Peter Loo
  vakman die u graag helpt met een advies op maat.
  Martine van Disseldorp
  enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond.
  Michael Prins
  senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring
  Sarah van der Lee
  geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel