fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Bree's New World

Cloudy & Twinny salontafels

De set salontafels Cloudy is een speelse toevoeging aan het grote aanbod organische modellen die de Bree’s New World collectie rijk is.

Denkt u in termen van interieur niet al te rechtlijnig of bent u zo nu en dan een tikkie zweverig, dan zijn deze ‘wolkjes’ van salontafels misschien wel precies wat u zoekt. De tafelbladen van Cloudy’s zijn leverbaar in diverse materialen, welke ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie notenfineer met zwart Fenix NTM of HPL Plastica brons met HPL porfido nero? De slanke pootjes van de Cloudy’s zijn uitvoerbaar in RVS of zwart epoxy. Heeft u aan één salontafel genoeg? De Cloudy’s zijn ook gewoon als losse salontafel verkrijgbaar

De Bree’s New World Cloudy salontafel set uitvoering plastica; salontafel groot brons, salontafel klein Agathe grey, onderstel zwart is direct uit voorraad leverbaar.

De Twinny salontafels van Bree’s New World, een speelse ‘salontafeltweeling’ die moeiteloos hun weg vinden in menig moderne huiskamer.

Industrieel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch; in bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny’s zich wel thuis. De ruime, eivormige bladen bieden meer dan voldoende plek voor een flinke bos bloemen of schalen met lekkere hapjes. Het minimalistische, metalen draadframe houdt het geheel daarentegen toch ruimtelijk. De salontafels Twinny hebben een organisch, volledig asymmetrisch blad.

De direct leverbare Twinny salontafel set hebben tafelblad: HPL Plastica (20mm)

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren u graag de collectie van Pastoe.

Op zoek naar een nieuwe kast, maar weet u niet waar u moet beginnen dan kunnen De Donjon en Pastoe een helpende hand bieden. Ons team helpt u graag met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!