fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

HAY meubelen

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp voor iedereen gelijk is. Daarom hebben medeoprichters en creatief directeuren Mette en Rolf Hay zich vanaf het allereerste begin geëngageerd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om producten van hoge kwaliteit te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. Dit basisprincipe blijft ons vandaag motiveren.

HAY geloofd in goed ontwerp voor iedereen.

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp voor iedereen gelijk is. Daarom hebben medeoprichters en creatief directeuren Mette en Rolf Hay zich vanaf het allereerste begin geëngageerd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om producten van hoge kwaliteit te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. Dit basisprincipe blijft HAY ook vandaag motiveren.

HAY meubelen: een frisse kijk op alledaagse voorwerpen.

Bij Hay zijn ze geïnspireerd door de realiteit van het leven van vandaag. Hierin is de traditionele scheidslijnen tussen persoonlijke en professionele ruimte steeds vloeiender. Dus ook de meubels, verlichting en accessoires van HAY kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt en voldoen aan vele behoeften. Van een tandenborstel tot een prullenbak tot een bank, HAY-producten bieden altijd een frisse kijk op de alledaagse voorwerpen die deel uitmaken van ons dagelijks leven.

Inspiratie van HAY meubelen

Bij HAY is alles wat ze maken gebaseerd op drie primaire inspiratiebronnen: kunst, architectuur en mode. Ze hebben altijd veel aandacht besteed aan en zijn geïnspireerd door de omgeving, en door de vinger aan de pols te leggen van de hedendaagse cultuur houden ze gelijke tred met de wereld om hen heen.

HAY meubelen ontdekken bij De Donjon

De mooie collectie van HAY bestaat uit banken, stoelen, tafels en salon- en bijzetttafels. Met passie gemaakt door de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers van over de hele wereld. Ontdek de meubels van HAY bij De Donjon. In onze showroom staan de deskundige interieur adviseurs voor u klaar. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Samen met u plannen ze heel individueel uw perfecte meubel op basis van de beschikbare ruimte, uw voorkeuren en woonwensen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Bezoek De Donjon en ontdek de collectie van HAY!

EYYE & TOM dissel

Na bank Cella en poef Kub is de Dura bank het derde ontwerp van Tom Dissel voor EYYE. Tom zoekt in zijn werk de grenzen op tussen ambacht en industrie. Hij start met ontwerpen door te experimenteren met materialen en vorm.  Zo ontstaan verrassende resultaten die hij vervolgens vertaalt naar een functie en uiteindelijk een product. Hierdoor behoudt hij een spontaniteit in zijn ontwerpen die een bepaalde vanzelfsprekendheid uitstralen.

Tom heeft al sinds zijn studietijd zijn eigen studio in productontwerp. In 2011 heeft Tom met zijn ontwerp Inside Out de Elle Decoration Talent Award gewonnen en is zijn stoel opgenomen in de collectie van Label. In 2014 won Tom de Dutch Design Challenge USA met zijn Home Harbor.

EYYE & TOM dissel

EYYE am different
and personal

Zoekt u een bank of fauteuil die helemaal aansluit bij uw smaak en woonstijl? Dan bent u bij EYYE helemaal aan het goede adres. 

Om uw EYYE design meubel helemaal naar uw zin te maken, is er keuze uit maar liefst honderd zorgvuldig geselecteerde stoffen en dertig prachtige leersoorten. Voor elke ontwerp is er een bekleding die bij u past.

Dit zorgt ervoor dat kiezen een feest wordt en uw meubel uniek. Vindt u een keuze maken toch wat lastig? Dan zijn er altijd de adviseurs van De Donjon die u graag helpen.

EYYE am different
and personal

HAY meubelen

HAY: Kwaliteitsmeubels met oog modern leven.

HAY werd opgericht in 2002 met de ambitie om kwaliteitsmeubels en accessoires te creëren met oog voor modern leven. De meubels zijn gebaseerd op technologische vooruitgang en geavanceerde industriële productie. Vandaag de dag blijft HAY net zo toegewijd aan het ontwerp en de productie van duurzame en duurzame meubels. Via het eigen in-house productontwikkelingsteam en toegewijde partnerschappen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers, produceert HAY kwaliteitsmeubilair in slijtvast mmaterialen en hoogwaardige stoffen. Het merendeel van de meubels is getest door het Deens Technologisch Instituut om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de relevante normen.

HAY meubelen hebben een duidelijk uitgangspunt.

HAY staat erop producten te maken die relevant, origineel en misschien vooral nodig zijn, dus geven ze veel om het idee en de visie achter alles wat ze maken. HAY is van mening dat een duidelijk uitgangspunt voor elk object – of dat nu een nieuwe technologie is, een nieuw materiaal, of gewoon het gevoel dat dit item ontbreekt in de wereld – leidt tot een strakker ontwikkelingsproces en een beter, langduriger duurzaam eindproduct.

“Bij HAY maken we meubels en ontwerpen we voor veel verschillende omgevingen. Thuis, openbare ruimtes, professionele ruimtes en alle ruimtes daartussenin. Maar ik zou toch zeggen dat we nog nooit hebben ontworpen voor een specifieke markt. We hebben altijd geprobeerd ons te concentreren op de mensen die de producten gingen gebruiken, en we hebben altijd geprobeerd producten te ontwerpen voor het leven dat ze leiden. ” – Rolf Hay

HAY meubelen ontdekken

Ontdek de meubels van HAY bij de Donjon. In de showroom staan onze deskundige adviseurs klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Uiteraard bent u van harte welkom om te gaan proef zitten!