Loading...

MOVANI Melogno fauteuil

De Melogno relaxfauteuil van MOVANI is een royale stoel met zeer voor comfort. U kunt uren blijven relaxen door de heerlijke rug en de fijne zitting van de fauteuil.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Melogno fauteuils uitgevoerd in leer. De MOVANI fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.8191.989

Loading...

Beschrijving

MOVANI Melogno fauteuil

De Melogno relaxfauteuil van MOVANI is een royale stoel met zeer voor comfort. U kunt uren blijven relaxen door de heerlijke rug en de fijne zitting van de fauteuil.

Melogno fauteuil is geheel naar wens samen te stellen. Er is keuze uit 5 ruggen, 3 gestoffeerde armen en 2 open en metalen armen. Daarnaast is de metalen arm leverbaar in RVS en zwart metaal. Verder is er keuze uit 5 standaard voeten voor de draaifauteuils. In de basis heeft Melogno een manueel relaxsysteem waarmee u de fauteuil handmatig versteld. Door middel  van de hendel kunt u de rug verstellen; de bediening van de voetensteun gebeurt door gewichtsverplaatsing.

Wilt u liever elektrisch? Dan is er de  keuze uit een 2-motorig systeem en een 2- motorig systeem in combinatie met een sta-op functie. De bediening van de elektrische systemen vindt plaats middels  een tiptoetsbediening in de arm of het zijpaneel.

Indien gewenst kan (tegen meerprijs) de bediening ook met een bediening aan een spiraalsnoer worden geleverd.  De stroomvoorziening gebeurt bij een systeem zonder sta-op door een accu, bij een sta-op wordt standaard een trafo geleverd. Tegen meerprijs kan een sta-op ook met een accu geleverd worden.

Kenmerken

 • Voor de fauteuil heeft u een rijke keuze aan verschillende stofferingen.
 • Opties tegen meerprijs:
  • Bediening aan spiraalsnoer
  • Bediening gasveer aan andere zijde
  • Bediening motoren aan andere zijde
 • In maatvoering is de fauteuil naast de Medium (M) ook als Extra small (XS), Small (S), Large (L) en Extra large (XL) te verkrijgen zonder meerprijs.
  • XS: zithoogte 3 cm lager en zitdiepte 4 cm. minder dan bij medium uitvoering.
  • S: zithoogte 2 cm lager en zitdiepte 2 cm. minder dan bij medium uitvoering.
  • L: zithoogte 2 cm hoger en zitdiepte 2 cm. meer dan bij medium uitvoering.
  • XL: zithoogte 4 cm hoger en zitdiepte 4 cm. meer dan bij medium uitvoering.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw MOVANI fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Melogno fauteuil uitgevoerd in leer. De MOVANI fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Conditie

fauteuil_type

no. 25, no. 26, no. 27, no. 28, no. 29