fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Dick van Hoff, de ontwerper van de Outdooroven, zat op een avond tussen een vuurkorf en een barbecue in toen hij zich bedacht: dit werkt niet. “Ik vond het niet meer dan logisch om het praktische met het aangename te combineren.”

Om die reden ontwierp hij de multifunctionele Outdooroven. Deze dient als warmtebron en als plek om eten te bereiden, vergelijkbaar met de fornuizen van vroeger. De Outdooroven onderstreept daarnaast het sociale aspect van samen koken en nodigt uit om plaats te nemen bij de haard. Met deze alleskunner verplaats je de keuken naar buiten. De houtgestookte Outdooroven van Dick van Hoff heeft een afsluitbare oven voor bijvoorbeeld brood of een ovenschotel en een speciale kooksteen om pizza’s op te bakken. Het bijgeleverde grillrek kan worden gebruikt voor een barbecue en de bovenkant van de Outdooroven is een kookplaat.  Verrijk je tuin of terras met deze multifunctionele eyecatcher en geniet het hele jaar door van buiten eten en buiten leven.

Deze Weltevree Outdooroven is direct uit voorraad leverbaar.

Actievoorwaarden

 • De Weltevree Outdooroven is direct uit voorraad leverbaar voor €749,00
 • De afmetingen van de oven zijn:
  • Breedte: 44 cm.
  • Diepte: 33 cm.
  • Hoogte: 190 cm. (inclusief 1 meter pijp)
 •  De Outdooroven is inclusief:
  • pizzasteen
  • BBQ grill
  • 1 meter pijp
 • Het gewicht is: 55 kg (121 lbs)
 • De Outdooroven is gemaakt van corten® staat

BEKIJK DE ACTIE ARTIKELEN