Weltevree collectie

Het huiselijke gevoel: daar waar u op uw plek bent.
Weltevree is een Nederlands design merk, opgericht in 2007. Weltevree is producent van hedendaagse duurzame producten die als doel hebben u en uw omgeving te activeren. Het team ontwikkelt inventieve producten in samenwerking met de beste ontwerpers en uitvinders, zowel met gevestigde namen als met opkomend talent. Het kantoor van Weltevree bevindt zich in Amersfoort.

Weltevree: Activating people and places

Bij Weltevree geloven ze in de ervaringen die u op kunt doen in uw directe omgeving. De missie is om bij te dragen aan een bewuster, socialer en tevreden leven door producten te creëren die u stimuleren om de omgeving te verkennen en deze op een nieuwe manier te gebruiken.

De producten van Weltevree vragen om interactie en komen pas echt tot leven wanneer ze in gebruik zijn. Ook al hebben ze bij Weltevree een voorliefde voor mooie producten die goed in elkaar zitten, in hun ogen zijn ervaringen uw meest waardevolle bezit.

Duurzaamheid als speerpunt

Elk product van Weltevree is gemaakt om deze ervaringen het hele jaar door te ondersteunen. De producten zijn ontworpen met duurzaamheid als belangrijk speerpunt en zijn gemaakt van eerlijke materialen die jarenlang meegaan. Een transparant productieproces en ervaren partners zijn een onlosmakelijk onderdeel van de werkwijze. Weltevree maakt weloverwogen keuzes waarbij ze zichzelf voortdurend blijven uitdagen om u te verrassen met bijzondere ideeën en inspirerende producten.

Weltevree bij de Donjon

Bij De Donjon vindt u bijna de gehele collectie van Weltevree. De meeste artikelen uit de collectie zijn zelfs direct te bestellen in onze webshop. Mocht u meer informatie willen over een van de producten uit de Weltevree collectie, neem dan contact op met De Donjon.  De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon vertellen u dan graag meer over de collectie.

Wees welkom bij de Donjon en laat u inspireren en activeren door de collectie van Weltevree.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie