fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

voordeel op Dolcinea & catalpa

Nu bijzonder voordelig
in Senso-leer & Evia-stof

Stap binnen in de wereld van tijdloze elegantie met de Evidence Dolcinea en Catalpa. Nu het meubelseizoen volop onderweg is, presteert Evidence u een mooie actie. Profiteer van buitengewone kortingen op deze prachtige stukken, uitgevoerd in de luxueuze leersoort Senso of stijlvolle Evia stof. 

Evidence Dolcinea en Catalpa

Evidence, waar comfort en klasse samenkomen.

Ontdek het ultieme comfort en de tijdloze elegantie van de Dolcinea en Catalpa bank en fauteuil, nu verkrijgbaar in luxe Senso leder en verfijnde Evia stof. Nu het meubelseizoen volop onderweg is, presteert Evidence u tijdelijk van onweerstaanbare prijzen op deze best lopende modellen.

Ervaar pure weelde met de Dolcinea fauteuil, nu beschikbaar in zowel weelderig Senso leder als de stijlvolle Evia stof. Of u nu kiest voor het tijdloze karakter van leder of de moderne touch van stof, de Dolcinea straalt klasse uit. Verrijk u interieur met deze iconische modellen en geniet elke dag van subliem zitcomfort.

 

De Catalpa fauteuil & banken, de belichaming van tijdloze elegantie, is nu extra voordelig in Senso leder. Met zijn verfijnde details en compromisloze stijl voegt de Catalpa een vleugje luxe toe aan uw woonruimte. Mis deze kans niet om dit exclusieve model te bemachtigen in de prachtige Senso lederuitvoering.

Wacht niet langer en transformeer u huis in een oase van comfort en stijl met de Dolcinea en Catalpa van Evidence. Deze unieke aanbieding is slechts geldig tot en met 31 januari 2024. Wees er snel bij!

Bezoek onze showroom of neem contact op met onze deskundige adviseurs om uw keuze te maken. 

Actievoorwaarden

Compact comfort, dat biedt Dolcinea. En de eenvoudige, ongecompliceerde lijnvoering van Catalpa is thuis in elk interieur.

  • De actie is geldig op de Evidence Dolcinea & Catalopa.
  • Prijsindicatie voor de Evidence Dolcinea fauteuil
    • Nu in Senso-leder van €2.395- voor €1.995,- 
  • De actie is geldig t/m 31 januari 2024
  • De actie is alleen geldig bij bekleding met Senso leder & Evia stof Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.
  • Vraag uw adviseur naar de voorwaarden