Pode

Thuiskomen doe je met Pode!

Kom binnen, in de wereld van Pode. Je kent Pode misschien van het meubelmerk Leolux maar hier willen we u graag voorstellen aan het vernieuwde Pode. Dit designmerk heeft een fantastische ontwikkeling doorgemaakt, van meubelmerk tot lifestylemerk. Dat is mede te danken aan Claire en Roderick Vos die zich als designers én art directors over Pode ontfermd hebben.

Pode is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. Pode is voor mensen die bewust in het leven staan en na een intensieve dag thuiskomen op een Pode bank.

PODE
de collectie

Je interieur laat zien wie je bent: het vertelt over je stijl, je smaak, je manier van leven. Pode is een eigenzinnige collectie die bestaat uit fauteuils, banken en aanbouwelementen, kussens en tafeltjes. Design speciaal voor jou, waarin je je ideeën over wonen en leven helemaal kwijt kunt.

Kies je eigen bekleding uit een selectie kwaliteitsstoffen met trendy kleuren. Liever in leer? Dat kan natuurlijk ook. Helemaal je eigen smaak. Scherp geprijsd en snel in huis. En moeilijker hoeft ‘t ook niet te zijn.

Zoveel mogelijkheden maken kiezen genot maar ook soms lastig. Daarom zijn er onze adviseurs u graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Pode
de collectie

ACTIE: BIJ EEN PODE FAUTEUIL NU EEN BAYAN OF BOTTLE STOOL CADEAU 

Bijzettafels, ze zijn net zo onmisbaar in je interieur als een heerlijke fauteuil. Voor je drankje, de afstandsbediening of voor het Pode-magazine. En daarom presenteren we nu een unieke actie. Want tot en met zaterdag 31 oktober krijgt u bij aankoop van elke Pode-fauteuil een Bottle Stool of Bayan cadeau!

ACTIEVOORWAARDEN

Hieronder zetten we de belangrijkste kenmerken van de actie nog even op een rij voor u:

  • De actie start direct en loopt t/m zaterdag 31 oktober.
  • De actie is geldig voor alle Pode-fauteuils.
  • Er kan gekozen worden voor de Bayan of de Bootle-stool

Bayan

Deze moderne bijzetter is van top tot teen vervaardigd uit keramiek. De bewuste knipoog naar de periode van art deco kun je haast niet missen. De vermenging van organische en geometrische lijnen, de glazuurkleuren die met elkaar versmelten … ze zijn heerlijk herkenbaar.

Bottle stool

De Bottle Stool is handig en mobiel, doordat de ‘ring’ die de wijnfles vasthoudt, ook dienstdoet als handgreep. Het aantal functies dat Jos Kranen en Johannes Gille in één ontwerp hebben weten te vangen, is indrukwekkend.

Over Pode

Pode is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben, en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode-collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp.

Vakkundig vervaardigd

Een goed ontwerp is nog maar het begin. Om meubel na meubel de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen, heb je de beste vakmensen nodig. En die vind je in de Pode-fabrieken. Echte professionals met een passie voor meubels maken. Ze richten zich bovendien niet alleen op hun eigen specialisme. Iedereen weet precies hoe het hele proces in zijn werk gaat en kan waar nodig een handje helpen om het eindresultaat te perfectioneren. Van de houtverwerker tot de stoffeerder en de lakspecialist, iedereen staat garant voor een kwaliteit die je meteen ziet, en jarenlang merkt.

Perfect persoonlijk

Bij Pode maak u uw design zo persoonlijk als u zelf wilt. Ze produceren niet op voorraad, maar voor u persoonlijk. U hebt daarom een universum aan opties en mogelijkheden tot uw beschikking om elk meubel en elk accessoire perfect naar uw hand te zetten. Uw interieur is tenslotte net zo uniek als uzelf. En daarom liggen de kleuren, opstelling en afwerking van uw meubel in helemaal in uw handen. Alleen op die manier nemen ze uw vingerafdruk over.