Arco Tre bijzettafel

Tre is een familie van speelse meubeltjes: overal inzetbaar als handig bijzettafeltje, alleen of als groep.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Tre 55 x 55 x 50 cm. Deze Bijzettafel van Arco is tevens in vele andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie. 

648

Loading...

Beschrijving

Arco Tre bijzettafel

Tre is een familie van speelse meubeltjes: overal inzetbaar als handig bijzettafeltje, alleen of als groep.

Volgens ontwerper Jonas Trampedach zijn het echte domestic utensils, een stukje gereedschap voor de woonomgeving. Deze nazaten van het eenvoudige boerenkrukje onderscheiden zich door een zeer sophisticated materiaalgebruik en zorgvuldige detaillering.

Zoals de naam Tre al aangeeft: het getal drie staat centraal bij dit ontwerp. Er zijn drie bladmaten (twee rond en één vierkant), drie hoogtes en drie verschillende materialen. Bovendien zijn de tafeltjes in bijna elke gewenste kleur leverbaar. Hierdoor zijn er talloze combinaties mogelijk en wordt een serie tafeltjes bij elkaar een boeiend op zichzelf staand geheel.

Kenmerken

  • De Tre bijzettafel is leverbaar in een standaardmaat:
    • 55 x 55 x 50 cm.
  • Poten
    • Dikte van poten zijn 4,8 cm.
  • Verkrijgbaar in hout en veel verschillende kleuren
    • Eiken

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Arco bijzettafel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Tre bijzettafel 55 x 55 x 40 cm. Deze bijzettafel van Arco is tevens in vele andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Design

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Hoogte

50 cm.

Designer

Jonas Trampedach

Lengte

55 cm.

Breedte

55 cm.