fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Expositie van Ferdy Steger bij de Leolux Select Store by Donjon!

Expositie van Ferdy Steger bij de Leolux Select Store by Donjon!

Kom en ontdek het buitengewone werk van kunstenaar Ferdy Steger tijdens onze exclusieve expositie bij de Leolux Select Store by Donjon. We zijn verheugd om u uit te nodigen voor een unieke ervaring vol kunst en creativiteit.

Ervaar de betoverende wereld van Ferdy Steger

Onder het motto ‘Ga er eens lekker voor zitten’ nodigen we u uit om rustig de tijd te nemen voor de kleurrijke schilderijen van Ferdy Steger. Zijn werk straalt een uitbundige levendigheid uit, maar biedt ook diepere lagen die u zult ontdekken bij langer kijken. Laat u uitdagen en geniet vanuit een comfortabele Leolux stoel of bank.

Een totaalervaring van kunst en design. De kunstexpositie ‘Ga er eens lekker voor zitten’ in Leolux Select Store by Donjon is een must voor liefhebbers van kunst en design. Van oudsher werkt Leolux samen met kunstenaars en nu is voor het eerst de samenwerking gezocht met de neo-expressionistische kunstschilder Ferdy Steger uit Boxtel. De sfeervolle ambiance van Leolux is een mooie aanvulling op het levendige en vaak zelfs onstuimige werk van Steger. De eindeloze kleuren- en vormenrijkdom met bijna abstracte koppen en mens- en dierfiguren zijn typerend voor zijn stijl. De circa veertig schilderijen geven een mooi beeld van de veelzijdige kunstenaar.

BEZOEK DE EXPOSITIE

“GA ER EENS LEKKER VOOR ZITTEN”

De expositie ‘Ga er eens lekker voor zitten’ loopt van 27 september 2023 tot en met 3 januari 2024.

Mis het niet! Kom naar de Leolux Select Store by Donjon en laat u betoveren door de kunst van Ferdy Steger.

Locatie: Leolux Select Store by Donjon, Ekkersrijt 4040 Son.
De expositie is gratis toegankelijk.

Workshops

Tijdens de inspirerende kick-off van de expositie hebben we drie workshops gehouden, waarbij iedereen welkom was. Hier kreeg u de unieke kans om inzicht te krijgen in de opbouw van Stegers schilderijen.

Lezing en vernissage

Tijdens de inspirerende lezing en vernissage hebben we een boeiend inzicht gekregen in het werk van Ferdy Steger. We ontdekten hoe zijn reis, gekenmerkt door een oceaanzeiltocht, ondernemerschap, een faillissement en het vaderschap, heeft geleid tot het neo-expressionisme. We hopen dat u evenzeer genoten heeft van deze bijzondere ervaring.

Over Ferdy Steger

“Als jongetje van 8 begon ik met schilderen en dat ben ik altijd blijven doen. In de 56 jaar dat ik schilder, heb ik veel onderzocht en ben ik telkens weer vernieuwend bezig geweest. Graag neem ik je mee op die bijzondere tocht die mij veel plezier en geluk schenkt.”

“GA ER EENS LEKKER VOOR ZITTEN”

De expositie ‘Ga er eens lekker voor zitten’ begint op 27 september 2023 en duurt tot en met 3 januari 2024

Locatie: Leolux Select Store by Donjon,
Ekkersrijt 4040 Son.

De expositie is gratis toegankelijk.