Loading...

Fatboy Flamtastique XS Olielamp

Breng het buitenleven naar binnen met de Fatboy Flamtastique XS. Dit eigentijdse olielampje, geïnspireerd op nostalgische olielampen, voegt een speelse en stijlvolle touch toe aan je tafel. Met een matte siliconen coating en een transparante voet is het perfect voor binnen en buiten.

 

Bestel uw Fatboy product direct online. Voor een meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom.

89

Loading...

Beschrijving

Fatboy Flamtastique XS Olielamp

Breng de warmte en gezelligheid van een knisperend vuurtje naar binnen met de Fatboy Flamtastique XS. Dit tafelvriendelijke olielampje brengt het nostalgische kampvuurgevoel naar uw interieur.

Geïnspireerd door de klassieke olielampjes, maar met een eigentijdse twist, is de Flamtastique XS een strak vormgegeven designstuk. Het herinterpretatieproces heeft geleid tot een lampje met een eigenzinnig handvat, waarmee u moeiteloos het lontje naar boven draait, klaar voor ontelbare gezellige avonden.

Deze kleine eyecatcher brandt op lampolie en met het doorzichtige deel van de voet kunt u gemakkelijk zien hoeveel olie er nog over is. De matte siliconen coating verleent het glazen olielampje extra stevigheid, waardoor het duurzaam is voor zowel binnen- als buitengebruik. Geniet van haar aanwezigheid op uw tafel gedurende het hele jaar en neem haar ‘s zomers gerust mee naar buiten voor extra sfeer. Vergeet haar alleen niet ‘s avonds weer veilig binnen te zetten!

Of u nu op zoek bent naar een eigen toevoeging aan uw interieur of naar een origineel geschenk, de Flamtastique XS is een briljant idee. Creëer die warme, nostalgische sfeer met dit charmante lampje dat een vleugje speelsheid en stijl toevoegt aan elke ruimte.

Reinigingsinstructies

 • Reinig regelmatig met een zachte doek, lauw water en neutrale zeep.
 • Gebruik geen chemicaliën, staalwol of schuursponzen om Flamtastique XS schoon te maken.

Kenmerken

 • De afmetingen van de Flamtastique XS zijn:
  • Doorsnede: ⌀ 10,5 cm.
  • Hoogte: 22,5 cm.
 • De lamp brand op kerosine of paraffine gebaseerde olie (gezuiverd).
  • Met een kantoenen lont
 • De olie lamp bestaat uit:
  • Basis: borosilicaatglas en siliconen hoes.
  • Middendeel: aluminium poedercoating, tin en katoenen lont.
  • Glas: borosilicaatglas.

 

Bestel uw Fatboy product direct online. Voor een meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom.

Extra informatie

Gewicht N/B
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

,

Beschikbaarheid

Conditie

Diameter

10,5 cm.

Hoogte

22,5 cm.

Uitvoering

Flamtastique XS Desert, Flamtastique XS Gold honey, Flamtastique XS Antraciet, Flamtastique XS Ice blue, Flamtastique XS Orange, Flamtastique XS Cheeky pink