Fatboy Flamtastique buitenhaard

Flamtastique is een abstracte versie van de ouderwetse olielamp, maar dan in reuzenformaat. Naast lichtbron is de olielamp ook bron van warmte, als je wil tot diep in de nacht. Dus staar lekker naar die vlammen. En laat die kampvuurverhalen maar komen.

 

Bestel uw Fatboy product direct online. Voor een meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom.

719799

Loading...

Beschrijving

Fatboy Flamtastique buitenhaard

Lekker samen om een vuurtje zitten, wie houdt er niet van? Flamtastique geeft fikkie stoken een nieuwe betekenis.

Deze oversized sfeerhaard brandt op bio-ethanol, wat vriendelijk is voor het milieu. Flamtastique is een abstracte versie van de ouderwetse olielamp, maar dan in reuzenformaat. Naast lichtbron is de olielamp ook bron van warmte, als je wil tot diep in de nacht. Dus staar lekker naar die vlammen. En laat die kampvuurverhalen maar komen.

lamtastique staat stevig met z’n voet van gerecycled plastic op aarde. Deze verzwaar je zelf met zand of water. Zo doorstaat je bio-ethanol sfeerhaard voor buiten alle weersomstandigheden. Het middendeel is gemaakt van sterk metaal met roestbehandeling. Vul de kom met bio-ethanol, steek de vlam aan met een lange lucifer of aansteker en je olielamp brandt de hele avond. Het sterke, hittebestendige glas houdt het vuur bij je weg, maar laat de warmte door. Zit daar al iemand z’n gitaar te stemmen?

Flamtastique staat zo aan – en zo weer uit. De grote olielamp voor je tuin wordt geleverd met een dekseltje dat precies op de glazen buis past. Hiermee doof je het vuur in één keer. Wel zo makkelijk als je naar bed wil. De hoogte van de vlam reguleer je zelf door aan het grote oor te draaien. Dat maakt Flamtastique het handigste kampvuur ooit, avond na avond na avond.

Reinigingsinstructie

Regelmatig schoonmaken met een zachte doek, lauw water en neutrale zeep. Gebruik geen chemicaliën, staalwol of schuursponsjes om de Flamtastique schoon te maken.

Kenmerken

 • De afmetingen van de Flamtastique buitenhaard zijn:
  • Diameter: Ø58,5 cm.
  • Hoogte: 115,5 cm.
  • Gewicht: 18,7 kg.
 • Brandstof: gebruik bio-ethanol.
 • Inhoud: max 2,5 liter.
 • Brandstofverbruik ca. 3,5-4 uur met 2,5 liter bio-ethanol.
 • Brandstof niet inbegrepen.

 

Bestel uw Fatboy product direct online. Voor een meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom.

Extra informatie

Gewicht 18,7 kg
Afmetingen 58,5 × 58,5 × 115,5 cm
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

,

Subcategorie

Conditie

Beschikbaarheid

Diameter

58 cm.

Hoogte

115 cm.

Kleuren

Antraciet, Licht grijs, Dessert