HAY MEUBELEN

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp voor iedereen gelijk is. Daarom hebben medeoprichters en creatief directeuren Mette en Rolf Hay zich vanaf het allereerste begin geëngageerd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om producten van hoge kwaliteit te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. Dit basisprincipe blijft ons vandaag motiveren.

HAY gelooft in goed ontwerp voor iedereen.

HAY heeft altijd geloofd dat een goed ontwerp voor iedereen gelijk is. Daarom hebben medeoprichters en creatief directeuren Mette en Rolf Hay zich vanaf het allereerste begin geëngageerd om samen te werken met de beste ontwerpers van hun generatie van over de hele wereld om producten van hoge kwaliteit te creëren die beschikbaar zouden zijn voor een breed publiek. Dit basisprincipe blijft HAY ook vandaag motiveren.

HAY meubelen: een frisse kijk op alledaagse voorwerpen.

Bij Hay zijn ze geïnspireerd door de realiteit van het leven van vandaag. Hierin is de traditionele scheidslijnen tussen persoonlijke en professionele ruimte steeds vloeiender. Dus ook de meubels, verlichting en accessoires van HAY kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt en voldoen aan vele behoeften. Van een tandenborstel tot een prullenbak tot een bank, HAY-producten bieden altijd een frisse kijk op de alledaagse voorwerpen die deel uitmaken van ons dagelijks leven.

Inspiratie van HAY meubelen

Bij HAY is alles wat ze maken gebaseerd op drie primaire inspiratiebronnen: kunst, architectuur en mode. Ze hebben altijd veel aandacht besteed aan en zijn geïnspireerd door de omgeving, en door de vinger aan de pols te leggen van de hedendaagse cultuur houden ze gelijke tred met de wereld om hen heen.

HAY meubelen ontdekken bij De Donjon

De mooie collectie van HAY bestaat uit banken, stoelen, tafels en salon- en bijzetttafels. Met passie gemaakt door de meest getalenteerde, nieuwsgierige en moedige ontwerpers van over de hele wereld.

Ontdek de meubels van HAY bij De Donjon. In onze showroom staan de deskundige interieur adviseurs voor u klaar. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Samen met u plannen ze heel individueel uw perfecte meubel op basis van de beschikbare ruimte, uw voorkeuren en woonwensen. Ze adviseren u daarbij over kleuren en materialen, demonstreren de opties en helpen u graag bij een totaaladvies.

Bezoek De Donjon en ontdek de collectie van HAY!

Lees meer over HAY >>

Filters

Filter op merk
Filter op categorie