Loading...

Keralux® onderhoudset gladleder (set A)

Reiniging, verzorging en bescherming voor glad aniline leder. De hoogwaardige Keralux® set A de perfecte combinatie voor aniline gladleder: De Keralux® milde reiniger verwijdert de vuildeeltjes extra behoedzaam en toch grondig uit de poriën van het leder. Zodoende kan vervolgens de Keralux® lotion A ideaal worden opgenomen. Deze lotion hydrateert het leder en heeft een optimale terugvettende werking.

40

Uitverkocht

Loading...

Beschrijving

Keralux® onderhoudset gladleder

Reiniging, verzorging en bescherming voor glad aniline leder.

Opdat leder zijn attractiviteit, zijn heerlijk zachte grip en zijn natuurlijkheid behoudt, heeft het in ieder geval belangrijke verzorgende en hydraterende stoffen nodig. Deze stoffen kunnen alleen worden opgenomen indien de poriën van het leder van tevoren zijn gereinigd en de vuildeeltjes zijn verwijderd. Daarom is de hoogwaardige Keralux® set A de perfecte combinatie voor aniline gladleder: De Keralux® milde reiniger verwijdert de vuildeeltjes extra behoedzaam en toch grondig uit de poriën van het leder. Zodoende kan vervolgens de Keralux® lotion A ideaal worden opgenomen. Deze lotion hydrateert het leder en heeft een optimale terugvettende werking. Het ingebouwde UV-filter biedt bescherming tegen voortijdig verbleken. De impregneer zorgt ervoor dat vocht en vuil minder snel in het leder kunnen indringen.

Werkwijze:

Nieuwe meubelen eerst stofzuigen met het meubel opzetstuk (of afstoffen) om stof door productie en transport te verwijderen. Daarna het leder behandelen met de Keralux® lotion A. Het ingebouwde UV-Filter van deze lotion helpt tegen voortijdige verkleuring van zonlicht en heeft een impregnerende werking. Een dun en gelijkmatig laagje is voldoende. Hierna adviseren we 2 x per jaar het volgende onderhoud uit te voeren:

  1. Reinigen met Keralux® milde reiniger, goed laten drogen.
  2. Voeden met Keralux® lotion A, goed laten drogen.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie: Halfjaarlijks, de inhoud is voldoende voor 5-7 zitplaatsen.
  • Tenminste houdbaar tot: 36 maanden na productiedatum.
  • Inhoud: Keralux® lotion A (200ml), Keralux® milde reiniger (200ml), spons (1 stuks), doekje (1 stuks), gebruiksaanwijzing.
  • Niet geschikt voor: ruw leder (nubuck, velours, opgeschuurd leder, ), kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.
  • Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie