fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

MODERNE MEUBELEN OP MAAT

KETTNAKER

Al 150 jaar ontwikkelt en produceert meubelfabrikant Kettnaker systeemmeubelen in het Zwabische Dürmentingen. Een grote verscheidenheid aan producten en materialen maakt het mogelijk om aan de hand van een systeem moderne meubelen op maat te maken. Deze overtuigen niet alleen qua functionaliteit en esthetiek, maar weerspiegelen ook de persoonlijkheid van hun eigenaren. De exclusieve systeemmeubelen van meubelfabriek Kettnaker worden met de grootste zorg en volgens de modernste productietechnieken met de hand geproduceerd. Van moderne dressoirs, vitrines en kasten tot rekken en losse tafels: de moderne meubels zijn unieke stukken – made in Germany – die hightech en vakmanschap combineren.

Kettnaker Kasten series

De meubelfabrikant Kettnaker ontwikkelt voortdurend nieuwe individuele inrichtingsoplossingen. Het SOMA-programma illustreert onze innovatiekracht: dressoirs en kasten zijn voorzien van verwisselbare frontpanelen en kunnen zonder gereedschap worden verwisseld door middel van een magneetwisselsysteem. Zo kunnen kleuren en materialen van de hoogwaardige meubelen ook na jaren veranderen. Alle andere producten van Kettnaker Möbelmanufaktur kunnen ook individueel naar uw wensen worden geconfigureerd. Alle modules kunnen in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes worden gerangschikt.

Vita

Ondanks alles wat zich in de loop van de tijd ophoopt – de vele kleine dingen die verhalen vertellen… VITA is een doordachte, fijn gerasterde basisstructuur van fronten, wangen, vloeren en achterwanden, waarmee bijna eindeloos kan worden gevarieerd. VITA betekent leven en is net zo veelzijdig als ons dagelijks leven. Het kan op verschillende manieren worden ontworpen en doet recht aan zelfs de moeilijkste ruimteomstandigheden. Met 32 mm zijwanden en legborden is VITA extreem stabiel en met optioneel 16 millimeter ziet ze er licht en filigraan tegelijk uit.

Alea

Zuiver. Duidelijk. Authentiek. ALEA is een meubelsysteem met talloze ontwerpvariaties – geïnspireerd door aleatoriek, een compositiestijl waarmee de artiest vrij kan spelen binnen een esthetisch programma. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. ALEA is eveneens flexibel. De rompelementen met filigraan 6 mm front en afdekplaat zijn verkrijgbaar in 8 breedtes, 12 hoogtes en 4 dieptes. Alle modules kunnen naar wens naast elkaar of gestapeld worden geplaatst. Zo wordt ALEA een dressoir, boekenrek, mediameubel of kan het worden ingericht als individueel opbergsysteem.

soma

Eén meubel – eindeloze mogelijkheden. Door de scheiding van het oppervlak en het constructieve corpus kan het uiterlijk op elk moment worden gewijzigd. 6 millimeter fijne panelen worden desgewenst vastgehouden door krachtige magneten. Ze kunnen snel en eenvoudig met de hand worden vervangen en herschikt. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur en duurzaamheid, maar biedt ook de mogelijkheid om ook na jaren van kleur en materiaal te wisselen. Desgewenst kan de carrosserie rondom worden afgedekt, ook op de rug, met de verwisselbare panelen. Zo wordt SOMA een ruimteverdeler of kan het als individueel meubelstuk het effect hebben van een sculptuur in de ruimte.
 
 

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren u graag de collectie van Kettnaker.

Op zoek naar een nieuwe kast, maar weet u niet waar u moet beginnen dan kunnen De Donjon en Kettnaker een helpende hand bieden. Ons team helpt u graag met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!

Kettnaker Meubels

Möbelmanufaktur Kettnaker: Hoogwaardige meubelen uit Duitsland

Kettnaker is een meubelfabrikant voor hoogwaardige meubelsystemen “Made in Germany”. Sinds de oprichting in 1870 is ons hoofdkantoor gevestigd in Dürmentingen, Zwaben. Hier ontwikkelen en vervaardigen wij exclusieve, individueel configureerbare meubelen voor alle woonruimtes, van kast tot dressoir, van tafel en rek tot bed. Alle productiestappen van onze meubelproductie, het ontwerp, de ontwikkeling en de productie, zijn 100 procent “Made in Germany” en vinden plaats in ons huis. Onze langdurige samenwerking met meer dan 300 luxe meubelzaken, interieurontwerpers, interieurarchitecten en architecten wereldwijd heeft een aanzienlijke invloed op ons productportfolio. Gesprekken met hen zijn onze bron van inspiratie. Via hen kennen we de inrichtingsbehoeften en designwensen van onze klanten, zij brengen de expertise van Kettnaker Möbelmanufaktur naar de wereld.