GEALUX

Gealux: de specialist in goed en comfortabel zitten.

De collecties van Gealux zijn innovatief, met een oogstrelend design en eigen karakter. Gealux is als geen ander in staat om comfortabel zitcomfort te verenigen met kwaliteit, design en individualiteit, op maat samengesteld voor u.

Relaxfauteuils van Gealux met slimme comfortfuncties.

De relaxfauteuils  van Gealux kunnen worden voorzien van slimme comfortfuncties. De gewenste comfortstand kan zowel manueel als elektrisch worden ingesteld (d.m.v. motoren en een accu) De rugleuningen van de fauteuils hebben een verstelbare hoofdsteun, onze zogenaamde topswing. Vele patenten en unieke technische ontwikkelingen maken Gealux tot de expert in relaxfauteuils.

Met meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van meubelen, is het technische team van Gealux, samen met de designer in staat om techniek, comfort, design en functionaliteit samen te voegen in een unieke fauteuil, bank of eetkamer stoel om te voldoen aan de gebruikerseisen van nu en vooral om optimaal te kunnen relaxen.

Uw eigen Gealux meubel

Naast de keuze uit verschillende slimme comfortfuncties kunnen de modellen geleverd worden in een omvangrijke lederen- of stoffencollectie. Door de keuze van model, bekleding en kleur creëert u uw persoonlijke fauteuils of bank.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie