Loading...

Mobitec MOOD 95 M15 stoel

Deze stoel MOOD 95 M15 van Mobitec met zijn gebogen kuipje voor optimaal comfort wacht op uw final touch om hem te personaliseren.

382

Loading...

Beschrijving

Mobitec stoel MOOD 95 M15

Aan u! Carte blanche voor uw creativiteit.

De MOOD 95 stoel is een geheel naar eigen wensen aan te passen en daardoor geschikt voor elk interieur. Met zijn kuip voorzien van armleuningen is één ding duidelijk: deze stoel MOOD 95 is ontworpen voor optimaal comfort. Zoals alle stoelen in deze collectie, is deze volledig personaliseerbaar: van de  bekleding tot het onderstel.

Deze stoel MOOD 95 M15 met zijn gebogen kuipje voor optimaal comfort wacht op uw final touch om hem te personaliseren. U selecteert de kleur en de textuur van de bekleding (stof, leder of kunstleder). Ook heeft u verschillende opties qua kleur van het metalen onderstel.

3 goede redenen om deze stoel te kiezen

  • Comfortabel
  • Personaliseerbaar
  • Modern

Kenmerken

  • De afmeting van de MOOD 95 M15 zijn: 60cm (L) x 87cm (H) x 58cm (B).
  • Tal van mogelijkheden qua bekleding (stof, leder of kunstleder) zijn beschikbaar.

Design: Pierre-Yves Dorsimont, Pierre Wegnez, Vincent Dejonghe

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar ook voor een belangrijk deel van de gekozen afwerking. Hierboven vindt u een prijsindicatie van de Mobitec MOOD 95 stoel in groep 2. De stoel tevens in diverse andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar de mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie