MOVANI collectie
MOVANI is een meubelmerk met een bijzondere collectie en tevens een erg vriendelijke prijs. Het eigentijds meubelmerk dat zich onderscheidt door een uitstekende kwaliteit, onderscheidend design en eigenzinnige uniciteit. De meubelen van MOVANI zijn bovendien scherp geprijsd.

De collectie van MOVANI is een bijzondere selectie meubelen gemaakt door zeer gerenommeerde Nederlandse meubelwinkels vanuit een generatielange schat aan ervaring. De MOVANI banken, fauteuils, tafels, kasten en verlichting vervullen een eigen plaats te midden van de bekende nationale en internationale topmerken.

De MOVANI stijl is continu in beweging

MOVANI staat voor beweging en is symbolisch voor de moderne mens die voortdurend in beweging is om nieuwe dingen te ontdekken en te beleven, waarbij het meubel ons juist dient te bewegen tot rust, ontspanning en reflectie. Tegelijk duidt MOVANI ook op de Italiaanse design – spirit die voortdurend het meubel wil herontdekken en opnieuw vormgeven zodat het past bij de moderne mens.

MOVANI meubelen: ervaring vertaalt naar jong design.

Met gevoel voor trends en oog voor detail stellen gerenommeerde detaillisten de MOVANI collectie zorgvuldig samen. Zij worden hierbij geholpen door jonge, veelbelovende ontwerpers en befaamde ontwerpers van bekende merken. De passie voor het vak en de generatieschat aan ervaring resulteert in een verzameling van bijzondere objecten. Met een MOVANI meubel haalt u echt iets speciaals in huis!

De MOVANI meubelen bij De Donjon

De MOVANI collectie is exclusief beschikbaar bij een aantal gerenommeerde detaillisten, waarvan De Donjon deel uitmaakt. Ontdek de collectie van MOVANI exclusief bij De Donjon. In onze showroom op Ekkersrijt Son (nabij Eindhoven) staan onze deskundige adviseurs klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Samen met u plannen ze heel individueel uw perfecte meubel op basis van de beschikbare ruimte, uw voorkeuren en woonwensen.

Bezoek De Donjon en ontdek de MOVANI collectie.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie

Resultaat 1–15 van de 86 resultaten wordt getoond

AANBIEDING
MOVANI Graphic hangwand
1.999
AANBIEDING
MOVANI Lupin bank
1.499
AANBIEDING
MOVANI Dualippa bank
1.499
AANBIEDING
Movani Levanto bank
1.629
AANBIEDING
MOVANI Hugo salontafel
599
AANBIEDING
MOVANI Smile fauteuil
1.4491.479
AANBIEDING
MOVANI Circulo tafel
1.899
AANBIEDING
MOVANI Bergamo tafel
2.749
AANBIEDING
MOVANI Tango tafel
3.449
AANBIEDING
MOVANI Triangolo tafel
2.449
AANBIEDING
MOVANI Mortero tafel
2.849
AANBIEDING
MOVANI Noah tafel
4.109
AANBIEDING
MOVANI Mic hanglamp
4959
AANBIEDING
MOVANI Chute hanglamp
119229