MOVANI Bouwhuis fauteuil

1.399

Juist in die eigenzinnigheid, die zo kenmerkend was voor de Bauhaus architecten, herkende Hugo de Ruiter en MOVANI zich.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Bouwhuis fauteuil uitgevoerd in Toledo leder. De Bouwhuis fauteuil van MOVANI is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.399

Loading...

Beschrijving

MOVANI Bouwhuis fauteuil

Bij het ontwerp van fauteuil Bouwhuis heeft ontwerper Hugo de Ruiter zich laten inspireren door de Bauhaus periode uit begin vorige eeuw met zijn ontwerpen in enkele lijnen en bijna sobere vormgeving: strak, eenvoudig en zeer functioneel.

Verschillende materialen die tot dusver nooit samen werden gecombineerd in meubelen gaven aan de meubelen van Bauhaus een eigenzinnig karakter.  Fauteuil Bouwhuis knipoogt weliswaar naar toen maar is geheel nieuw vormgegeven met de technische mogelijkheden van nu. Digitale buigmachines en moderne vormschuimtechnieken worden in de productie toegepast om de complexe vormen te produceren. Kijk maar naar het frame en de driedimensionale vervormingen in de stoffering van zitting en rug. Deze vormgeving en techniek is gerealiseerd door de beste meester-stoffeerders en rompbouwers.

Kenmerken

  • De afmetingen van de Bouwhuis fauteuil zijn:
    • Breedte: 66 cm
    • Diepte: 86 cm
    • Hoogte: 80 cm
  • Het riante zitmeubel is te bekleden met diverse stof- en lederkwaliteiten.
  • De kleur van het frame van de Bouwhuis kan door u zelf worden gekozen.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw MOVANI fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.
Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Bouwhuis fauteuil uitgevoerd in leder Toledo  De Bouwhuis fauteuil van MOVANI is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 86 × 66 × 80 cm
De 7 shops van Donjon

Movani

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Breedte

66 cm.

Diepte

86 cm.

Hoogte

80 cm.

Designer

Hugo de Ruiter