Now! header

Kwaliteit is het handwerk van Now! by Hülsta.

Sinds de oprichting in 1940 van Hülsta is er veel veranderd. Maar één ding is altijd gelijk gebleven: de eisen die gesteld worden aan kwaliteit. 1.250 medewerkers brengen deze eisen tot leven en produceren in het Münsterland meubelen voor de hele wereld. Alleen als het onze tests doorstaat komt een meubel onder het merk hülsta of now! by hülsta in de handel. Want voor onze klanten is het beste amper goed genoeg. Immers, wij willen u een inspirerend thuis verschaffen. Zonder beperkingen – zonder maar en als. Ons kwaliteitsdenken brengen wij ook over op onze interne samenwerkingspartners, de fineerproducent hobb en onze logistiekspecialisten SLC. Wij bieden onze klanten daarmee, naast onze meubelen, tevens de beste service. En met iets anders zou u ook niet tevreden moeten zijn. Wij ook niet. hülsta is momenteel wereldwijd de maatstaf voor systeemmeubelen van allerhoogste kwaliteit. Deze opinie, de trouw aan de vestigingsplaats en de daadkracht vinden hun oorsprong in de inmiddels derde generatie van de familie Hüls, die onafhankelijk leiding geeft aan het bedrijf en dit een menselijk gezicht geeft.Hülsta is premium partner van De Donjon Meubelen Eindhoven en we hebben dan ook altijd een representatieve collecite getoond zijn. Onze medewerkers zijn dan ook door Hulsta geschoold om u zo perfect ten dienst te staan. Dit geldt zowel voor onze verkoopadviseurs als ook voor de buitendienst.

Lees meer over Now! by Hülsta >>

Filter op categorie
Filter op merk
Filter op subcategorie

Toont alle 6 resultaten

Now! by Hülsta

Wat een meubel tot een Hülsta kast maakt.

Meubelen zijn meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Ze weerspiegelen een persoonlijkheid - niet alleen die van de fabrikant, maar ook die van de klant. hülsta-meubelen zijn een statement voor kwaliteit - "made in Germany". Want onze meubelen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt. En wel voor klanten over de hele wereld. Van belang is: de vormgeving moet tijdloos zijn en moet als bijzonder fraai beschouwd worden - mensen moeten hun thuis inspirerend vinden. Want, mode vergaat, wat blijft is kwalitatief hoogwaardige verwerking. Ook onze productie wordt geleid door deze pretentie. Dat begint al bij de keus van de grondstoffen en gaat zelfs verder dan onze eersteklas service.

Maak direct een afspraak met een Hülsta design Consultant!

Maak direct digitaal een afspraak op het moment dat het u uitkomt. Geef hierbij aan wat voor consult u wilt ontvangen. Alle consults zijn kosteloos en wij zullen u koppelen aan dé expert op het desbetreffende vakgebied! Zie onderaan op deze pagina wat voor soorten advies er zoal te verkrijgen zijn. Klik hier om een afspraak in te plannen.