Pastoe

Voor eigenwijze en tijdloze design kasten moet u bij Pastoe zijn!

Pastoe heeft zich helemaal toegelegd op kasten, onder het motto; “The Storage Of Your Life”.  Met de gedachte dat geen huis hetzelfde is en dat elke kamer een eigen kast verdient heeft Pastoe de laatste 10 jaar meer dan 60.000 bijzondere kasten gemaakt.

Elke kast is een uniek project. Waarbij het bij alle kasten mogelijk is om uw eigen smaak toe te voegen. De kast is van u en een beetje van Pastoe. Op deze manier is geen kast gelijk aan de vorige. Styling en kwaliteit zijn de onderscheidende eigenschappen van een Pastoe meubel.

Pastoe producten zijn typische Nederlands, ontwikkeld in de beste traditie van Dutch Design. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties.

Uw eigen ontworpen
pastoe kast

Altijd al je zelf ontworpen kast willen hebben? Dat kan met de Pastoe systemen.

Bij Pastoe componeert u zelf de kast uit een brede keuze van elementen. Kies voor deuren, (dubbele) laden, kleppen of open vakken, hangend of op een onderstel Daarnaast is er keuze uit 30 kleuren en 6 fineren. Zo stelt u zelf u ideale kast samen, een kast die helemaal aansluit bij u woonwensen.

Het tekenbord is de studio pastoe configurator, een programma dat u in staat stelt de kast compositie spelenderwijs uit te werken. Die vindt u hier onderaan de pagina.

In de zoektocht naar u ideale kast kunnen De Donjon en Pastoe een helpende hand bieden. Ons team helpt u graag met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

Uw eigen ontworpen
pastoe kast

Pastoe
wire collection

De Pastoe Wire stoel is in 1953 ontworpen door Cees Braakman en Adriaan Dekker en inmiddels uitgegroeid tot een designklassieker. Het draadstaal en de minimalistische uitstraling zijn kenmerkend voor de Braakman Wire stoelen.

Het Pastoe van nu lanceert elk jaar weer nieuwe ontwerpen. De modellen zijn aangepast aan de eisen van de tijd, op basis van het originele ontwerp.

Pastoe
wire collection

Pastoe meubels

Design & Pastoe

Pastoe creëert tijdloze en eigentijdse meubels met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. De kernbegrippen van Pastoe zijn eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht; dit is duidelijk terug te zien in de collectie. Design producten die uniek zijn door hun ontwerp en het continue vernieuwen. Zo ontstaan meubels die modern zijn en dat ook blijven.

Milieubewust

Het belangrijkste duurzaamheidsprincipe van Pastoe is dat de producten gemaakt worden voor de lange duur. Er zijn heel veel Pastoe meubelen die langer dan 50 jaar in de collectie zijn en ze besteden veel aandacht aan het verlenen van hulp bij het in stand houden van oude meubels, zoals het aanleveren van onderdelen. De meubels behouden dan ook een hoge waarde. Met het Pastoe Weeshuis programma zorgen ze ervoor dat jonge meubels van goede kwaliteit een nieuwe kans krijgen. Pastoe gooit niet weg, maar schuurt, lakt en bouwt de kast opnieuw voor een nieuw thuis. Als economische en ecologische duurzaamheid samenvallen is dat het mooiste resultaat voor onze planeet en de samenleving.

Bij De Donjon kunt u terecht voor onder andere wandmeubels, kastensystemen en dressoirs van Pastoe. Kastsystemen die helemaal naar u eigen woonwensen zijn aan te passen. Hoewel eenvoud voorop staat bij de opbergmeubelen van Pastoe, zijn de ontwerpen goed doordacht. De kastsystemen en wandmeubels voelen zich thuis in uw huis en passen gemakkelijk binnen verschillende interieurs.

Plan een afspraak

Het advies met één van onze deskundige interieuradviseurs vindt gebruikelijk plaats in de showroom van De Donjon. Hier kunt u de diverse meubels direct bekijken en hebben zij de verschillende materialen direct voorhanden zodat u ze kunt voelen en  meteen kunt uitproberen. 

Het is tevens mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. 

Angelique Hekers
styliste met oog voor detail en het complete interieur
Peter Loo
vakman die u graag helpt met een advies op maat.
Martine van Disseldorp
enthousiaste verkoopadviseuse met een bijzonder veelzijdige creatieve achtergrond.
Michael Prins
senior-adviseur met meer dan een kwart eeuw ervaring
Sarah van der Lee
geduldige interieuradviseuse met een oog voor kleur en textiel

pastoe configurator

Met de Studio Pastoe configurator kun u een eigen kast ontwerpen. Stel bijvoorbeeld zelf u volledige wand-compositie of een strak tv-meubel samen. U kunt ook met een van de Donjon adviseurs samen een kast tekenen. Wij helpen u dan bij het kiezen van de geschikte functies, maten, een gebalanceerde compositie en de juiste kleuren.

Helaas is het niet mogelijk de Pastoe configurator te gebruiken op uw tablet of mobiele telefoon. Schakel over naar een computer om de configurator te gebruiken.

Momenteel zitten de systemen Track, Vision & Landscape in het tekenprogramma van Pastoe. Met deze modulaire design kasten kunt u een strak tv-meubel, een tijdloos dressoir of een vrije combinatie aan de wand ontwerpen.

Studio Pastoe werkt alleen op de computer.