De kunst van het opbergen

Pastoe

Pastoe heeft zich helemaal toegelegd op kasten, onder het motto; “The Storage Of Your Life”.  Met de gedachte dat geen huis hetzelfde is en dat elke kamer een eigen kast verdient heeft Pastoe de laatste 10 jaar meer dan 60.000 bijzondere kasten gemaakt.

Elke kast is een uniek project. Waarbij het bij alle kasten mogelijk is om uw eigen smaak toe te voegen. De kast is van u en een beetje van Pastoe. Op deze manier is geen kast gelijk aan de vorige. Styling en kwaliteit zijn de onderscheidende eigenschappen van een Pastoe meubel.

Pastoe producten zijn typische Nederlands, ontwikkeld in de beste traditie van Dutch Design. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties.

De JOOST SELECTIE

Pastoe is zich er van bewust dat ze de klant met veel keuzes belasten. Er is veel om uit te kiezen; duizenden combinaties, maten en kleuren. 

Daar is de Joost Selectie een uitkomst. Joost, één van de ontwerpers van Pastoe, stelt elk jaar een aantrekkelijke geprijsde versie van de favoriete producten samen. 

Een vaste, tijdloze compositie, scherp geprijsd en sneller leverbaar. 

Pastoe Kasten series

De Pastoe systemen reiken u de componenten aan om zelf een kast te ontwerpen. Hierdoor zijn bijna alle kasten die de Pastoefabriek verlaten uniek. Pastoekasten kenmerken eenvoud en tijdloosheid. Ieder model heeft unieke kenmerken en mogelijkheden.

Bijzondere kasten, die met uw eigen smaak persoonlijk worden.

Landscape

De Landscape kunt u helemaal naar wens samenstellen en wordt gekenmerkt door de afwisseling van gesloten en open componenten tussen de bladen.

Combineer met fineren, kleuren, open vakken en indelingen. De Landscape is te ontwerpen als tv-meubel, dressoir of opbergkast.

Het systeem is hangend, staand op een plint of op een onderstel verkrijgbaar. Maak uw eigen Landscape thuis met de configurator of samen een van onze Pastoe specialisten.

Frame

De Frame is geïnspireerd op de bekende U+N kasten van Cees Braakman uit 1958.

Sinds 2003 weer in de Pastoe collectie als noten sideboard met ranke handgrepen. De Frame heeft nu drie varianten.

Naast dat deze kasten in noten worden uitgevoerd, zijn de Frame kasten per 2021 ook in al de Pastoe lakkleuren verkrijgbaar.

Track

De Track is meer een wand dan een kast.

De Track is met name geschikt om uw waardevolste herinneringen te laten zien. De basis van de Track zijn planken en staanders, en u kunt lades en achterpanelen toevoegen.

Gebruik de Track als boekenkast, keukenplanken of open tv-meubel.

Maak uw eigen Track thuis met de configurator of samen een van onze Pastoe specialisten.

Vision & Vision cabinets

Vision is het systeem met de meeste mogelijkheden. De fronten in verstek vallen in de romp, wat Vision een minimalistisch uiterlijk geeft.

Met losse elementen kun je Vision combineren tot een speelse compositie aan de wand. Door rompen samen te voegen tot een geheel kunt u een tv-meubel of dressoir samenstellen.

Onder de noemer Vision Cabinets heeft Pastoe ook 7 vaste kasten ontworpen waarbij u alleen kleuren hoeft te kiezen.

Noon

De Noon heeft een uitgesproken kader aan de voorzijde. Het is een laag sideboard en kan hangend of op een karakteristiek Noon onderstel worden uitgevoerd.

De Noon is er in één maat; in te vullen met deuren, kleppen en laden. Kies uit het gehele Pastoe palet om uw Noon een eigen kleur te geven. 

Maak uw eigen Noon samen een van onze Pastoe specialisten.

A'dammer

De A´dammer is de bekende opbergkast van Pastoe.

De geribbelde roldeur en ronde top geeft de A´dammer een mid-century uitstraling.

Geschikt om alle administratie, platen en spelletjes op te bergen. Geef de binnenkant een andere kleur dan de buitenkant.

L-serie & L-maze

De L-Serie is onze robuuste klassieker met kap en plint.

U kunt de kast in zeven hoogte- en breedtematen componeren en invullen met laden, deuren en kleppen.

De L-Serie is voornamelijk geschikt als dressoir of opbergkast. Nu ook verkrijgbaar als L-Maze boekenkast.

Ontwerp u eigen L-Serie thuis met de configurator of samen een van onze Pastoe specialisten.

Pastoe

Pastoe staat voor meubels zonder poespas en kapsones. Door de verschillende kasten series geeft Pastoe u als klant de ruimte om uw eigen identiteit toe te voegen via configuratie, kleur en accessoires.

Naast deze de vele keuzemogelijkheden die u heeft bij deze series, heeft Pastoe ook een aantal meubelen die minder keuzestress opleveren. Zo is er natuurlijk de Joost selectie, maar Pastoe heeft hiernaast ook een aantal andere meubelen op de markt gebracht. 

Een selectie hiervan is hieronder te bekijken (en soms ook direct via onze website te bestellen).

Pastoe Wire stoel
Pastoe Wire kruk
Pastoe Wire fauteuil
Pastoe Wire bijzettafel
Pastoe Vision Next wandkast
1.949
Pastoe Plato Bijzettafel set

pastoe configurator

Altijd al je zelf ontworpen kast willen hebben? Dat kan met de Pastoe systemen.

Met de Studio Pastoe configurator kun u een eigen kast ontwerpen. U componeert zelf de kast uit een brede keuze van elementen. Kies voor deuren, (dubbele) laden, kleppen of open vakken, hangend of op een onderstel. Daarnaast is er keuze uit 30 kleuren en 6 fineren. Zo stelt u zelf u ideale kast samen, een kast die helemaal aansluit bij u woonwensen.

Stel bijvoorbeeld zelf u volledige wand-compositie of een strak tv-meubel samen. U kunt ook met een van de Donjon adviseurs samen een kast tekenen. Wij helpen u dan bij het kiezen van de geschikte functies, maten, een gebalanceerde compositie en de juiste kleuren.

Helaas is het niet mogelijk de Pastoe configurator te gebruiken op uw tablet of mobiele telefoon. Schakel over naar een computer om de configurator te gebruiken.

Momenteel zitten de systemen Track, Vision & Landscape in het tekenprogramma van Pastoe. Met deze modulaire design kasten kunt u een strak tv-meubel, een tijdloos dressoir of een vrije combinatie aan de wand ontwerpen.

Studio Pastoe werkt alleen op de computer.

Maak een afspraak

Het team van De Donjon staat voor u klaar! We presenteren u graag de collectie van Pastoe.

Op zoek naar een nieuwe kast, maar weet u niet waar u moet beginnen dan kunnen De Donjon en Pastoe een helpende hand bieden. Ons team helpt u graag met maten, functies, kleuren en accessoires voor apparatuur. Maak hiervoor een afspraak met een van onze gespecialiseerde adviseurs.

De adviseurs leggen u daarnaast graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe kast en helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 

Plan een afspraak en we zorgen ervoor dat een van onze specialisten voor uw klaar staat!

Pastoe Meubels

Design & Pastoe

Pastoe creëert tijdloze en eigentijdse meubels met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. De kernbegrippen van Pastoe zijn eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht; dit is duidelijk terug te zien in de collectie. Design producten die uniek zijn door hun ontwerp en het continue vernieuwen. Zo ontstaan meubels die modern zijn en dat ook blijven.

Milieubewust

Het belangrijkste duurzaamheidsprincipe van Pastoe is dat de producten gemaakt worden voor de lange duur. Er zijn heel veel Pastoe meubelen die langer dan 50 jaar in de collectie zijn en ze besteden veel aandacht aan het verlenen van hulp bij het in stand houden van oude meubels, zoals het aanleveren van onderdelen. De meubels behouden dan ook een hoge waarde. Met het Pastoe Weeshuis programma zorgen ze ervoor dat jonge meubels van goede kwaliteit een nieuwe kans krijgen. Pastoe gooit niet weg, maar schuurt, lakt en bouwt de kast opnieuw voor een nieuw thuis. Als economische en ecologische duurzaamheid samenvallen is dat het mooiste resultaat voor onze planeet en de samenleving.

Bij De Donjon kunt u terecht voor onder andere wandmeubels, kastensystemen en dressoirs van Pastoe. Kastsystemen die helemaal naar u eigen woonwensen zijn aan te passen. Hoewel eenvoud voorop staat bij de opbergmeubelen van Pastoe, zijn de ontwerpen goed doordacht. De kastsystemen en wandmeubels voelen zich thuis in uw huis en passen gemakkelijk binnen verschillende interieurs.