Een salontafel mag niet missen in een woonkamer

Combineer verschillende salontafels om u woonkamer helemaal compleet te maken. Er is een grote collectie designer salontafels beschikbaar bij De Donjon. Van klassieke salontafels tot moderne salontafels. De salontafels zijn beschikbaar in alle vormen en materialen bij De Donjon voor elk wat wils. U kunt je salontafels helemaal zelf samenstellen met een van onze interieuradviseurs.  

De Donjon beschikt over deskundige team interieuradviseurs. Die u graag adviseren of helpen van het maken juiste keuze voor u salontafel. U kunt een afspraak maken in de showroom met een interieuradviseur. Het is bovendien ook mogelijk om bij u thuis te komen voor een adviesgesprek. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering voor u salontafel. 

Dus door de grote collectie van De Donjon biedt voor iedere smaak, budget en wens een passende designstoelen. Met designer merken zoals Beek, Leolux en Rolf Benz. 

Ontdek onze uitgebreide collectie en vele personalisatie mogelijkheden. Bezoek de showroom van De Donjon en laat u adviseren door een van onze deskundige adviseurs 

Filters

Filter op merk
Filter op categorie