Loading...

Seuren BEE GET V tafel

De BEE GET V tafel van Seuren is een mooie ronde robuuste tafel. De BEE GET serie is geen maatwerk in tegenstelling tot onze reguliere collectie van Seuren. De blad afwerking robuust eiken honing is snel leverbaar.

 

De BEE GET V tafel met de blad afwerking robuust eiken honing snel leverbaar. De tafel is tevens in andere uitvoering verkrijgbaar. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

1.5991.999

Loading...

Beschrijving

Seuren BEE GET V tafel

De BEE GET V tafel van Seuren is een mooie ronde robuuste tafel.

De BEE GET serie is geen maatwerk in tegenstelling tot onze reguliere collectie van Seuren. De blad afwerking robuust eiken honing is snel leverbaar. Op alle overige kleuren, zit een levertijd van minimaal 8 weken. Tegen een meerprijs van 10% en een levertijd van minimaal 8 weken, zijn ook de volgende kleuren in robuust eiken mogelijk: mist, olie, sneeuw, zeeuws noten, choc, gestoomd cognac en black brushed. Kwaliteit rustiek eiken. Noesten, structuur- en kleurverschillen zijn inherent aan het natuur product.

Kenmerken

  • De BEE GET V is leverbaar in de afmetingen:
    • Diameter: Ø 120 cm.
    • Diameter:  Ø 140 cm.
  • De hoogte van de tafel is 76 cm.
  • De tafel heeft een bladdikte van 3 cm.
  • De randafwerking is verjongd.
  • Het onderstel is standaard in de kleur RAL 9004 (zwart)

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Seuren tafel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.
De BEE GET V tafel met de blad afwerking robuust eiken honing snel leverbaar. De tafel is tevens in andere uitvoering verkrijgbaar. Voor een persoonlijke prijsopgave  kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 76 cm
De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Conditie

Beschikbaarheid

Hoogte

76 cm.

Afmeting

Rond Ø 120 cm., Rond Ø 140 cm.