Spectrum kast Paperback

631

De Paperback boekenkast is al 10 jaar een bestseller in de collectie van Spectrum. Een puur en speels wandsysteem dat uit liefde voor boeken is ontworpen. Hoe voller de kast, hoe mooier hij wordt!

631

Loading...

Beschrijving

Spectrum boekenkast Paperback

Al 10 jaar een bestseller in de collectie van Spectrum: de Paperback van Studio Parade! Een puur en speels wandsysteem dat uit liefde voor boeken is ontworpen. Hoe voller de kast, hoe mooier hij wordt! De Paperback neemt minimale ruimte in het interieur in en heeft tegelijkertijd een opvallende verschijningsvorm. De dunne legplanken creëren een bijzonder lijnenspel. De kast krijgt door het toevoegen van boeken en kleine voorwerpen een eigen uitstraling en palet aan kleuren. Paperback heeft vele mogelijkheden in de toepassing en maatvoering. Als enkel exemplaar, samen met anderen of zelfs wandvullend, Paperback geeft aan elke ruimte een ode aan het boek!

Het modulaire wandsysteem Paperback is verkrijgbaar in twee kleuren: wit (RAL 9010) en antraciet (RAL 7024). In de breedtemaat kan er gekozen worden uit 30 cm, 60 cm en 120 cm. Paperback is altijd 60 cm hoog. De achterwand wordt met vier schroeven op de muur bevestigd waarna de 13 legplanken erin worden geschoven. Drie leggers hebben een ‘tab’ die geschikt is voor grotere boeken of tijdschriften. De volkern leggers (dikte 4 mm) zijn stoot-, slijt- en krasvast en gemaakt van een duurzaam en stevig materiaal met een grote draagkracht.

Kenmerken

 • De Paperback kast is verkrijgbaar in 3 maten:
  • 30 x 60 cm
  • 60 x 60 cm
  • 120 x 60 cm
 • De leggers hebben een diepte van 12 cm.
 • De leggers met tab hebben een diepte van 20 cm.
 • De achterwand is gemaakt van MDF
 • De leggers zijn gemaakt van toespa
 • De Paperback is leverbaar in twee kleuren: wit (RAL 9010) en antraciet (RAL 7024)

Design: Studio Parade

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat. Om uw Spectrum meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde uitvoering. De Spectrum Paperback boekenkast is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze showroom naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie