Studiomik. collectie

Wars van opsmuk

Bij een nieuwe krachtig meubelmerk hoort ook een passende naam. Een naam die focust, die zich richt op de kern, die mikt op een moderne koper die weet wat hij of zij wil, die wars is van opsmuk en verlangt naar de stoere levens-elementen. Doe maar gewoon, mik maar op de essentie van ons bestaan, wat je in een hand kunt vasthouden is vaak al voldoende en het mooiste….

studiomik. : een nieuw stoer Nederlands merk

Er kwam één woord bij ons naar boven om dit samen te vatten. In een greep: een mik, een stoer brood met volle ingrediënten. Het brood dat mijn oma vasthield in haar ene hand en waar ze dikke plakken afsneed met haar andere hand. In dat brood werden al die stoere Hollandse elementen verenigd. Samen gebakken tot een heerlijk geheel en als basis waar u nog van alles aan toe kunt voegen. Het nieuwe oer-Hollands meubelmerk zou voortaan gaan heten: studiomik.

studiomik. ontdekken bij De Donjon

De collectie van studiomik. bestaat uit banken, hoekbanken, fauteuils, stoel en tafels. Met passie gemaakt door Hollandse designers en van duurzame materialen. Voor wie die mikt op de essentie van het leven. Voor wie mikt op duurzaamheid. Voor wie mikt op sobere materialen en vormen.

Ontdek de stoere meubels van studiomik. bij De Donjon. In onze showroom staan de deskundige interieur adviseurs voor u klaar. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Samen met u plannen ze heel individueel uw perfecte zitmeubel op basis van de beschikbare ruimte, uw zitvoorkeuren en woonwensen.

Kom proefzitten op de banken van studiomik. bij de Donjon en laat u adviseren door onze deskundige adviseurs!

Filters

Filter op merk
Filter op categorie