/
Studio MIK Pronk hoekbank

Studio MIK Pronk hoekbank

3.729

Wissen

Pronk is ontworpen als een open uitnodigende hand. Een bank om de ander te ontmoeten, bij te praten of heerlijk te ontspannen naar een film te kijken en weg te dromen als bij een prachtige zonsondergang. Een bank om mee te pronken!

3.729

Wissen
Loading...

Beschrijving

Studio MIK Pronk hoekbank

Oudere huizen hadden vaak een pronkkamer. Alleen speciale personen mochten er op bijzondere momenten van het leven komen. Vanuit de open-mind van Studio MIK willen we meubels ontwerpen die royaal en uitnodigend zijn voor ons gezin, familie, vrienden en onverwachtse (on)bekenden.

Pronk is ontworpen als een open uitnodigende hand. Een bank om de ander te ontmoeten, bij te praten of heerlijk te ontspannen naar een film te kijken en weg te dromen als bij een prachtige zonsondergang. Een bank die zich opent als een oester en de mooiste dingen naar voren brengt: de mooiste parels van ontmoeting. Een bank om mee te pronken!

Kenmerken

  • De hoekbank Pronk van Studio MIK is zowel leverbaar met een longchair rechts als links
  • De hoekbank zoals getoond is leverbaar binnen 4 weken.
  • De Pronk van Studio MIK is tevens in diverse andere uitvoeringen (binnen 6 weken) leverbaar.

 

Hierboven vindt u een prijs voor bank Pronk zoals getoond. De Pronk van Studio MIK is tevens in diverse andere uitvoeringen leverbaar in stof vanaf €1729,- Informeer -via het contactformulier of  in onze showroom – naar alle mogelijkheden.

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Uitvoering

Chaise longue voorstaand links, Chaise longue voorstaand rechts