W.Schillig Nobility hoekbank

De Nobility hoekbank van W.Schillig is esthetiek in zijn zuiverste vorm. Deze bank doet zijn naam eer aan. Een mooi gebogen naadcontour ondersteunt de vorm van het armgedeelte elegant en discreet.

 

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Nobility hoekbank (zoals afgebeeld) uitgevoerd in leder. De Nobility hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

2.759

Loading...

Beschrijving

W.Schillig Nobility hoekbank

De Nobility hoekbank van W.Schillig is esthetiek in zijn zuiverste vorm.

Deze hoekbank doet zijn naam eer aan. Een mooi gebogen naadcontour ondersteunt de vorm van het armgedeelte elegant en discreet. De naden kunnen door de contrastkleurige draad uitgroeien tot een echte blikvanger. Filigraan metalen poten in verschillende tinten laten u toe te kiezen uit twee zithoogtes – naargelang uw persoonlijke wensen.

Kenmerken

  • De Nobility hoekbank is geheel naar wens samen te stellen uit diverse elementen.
  • De overige afmetingen van de bank zijn:
    • Diepte: 86 cm.
    • Hoogte: 74 cm.
  • De zithoogte is van de Nobility is 42 cm.
  • De bank heeft een zitdiepte van 58 cm.
  • Voor de bekleding van de bank heeft u keuze uit een grote selectie leder – en stofsoorten.

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw W.Schillig meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hier vindt u een prijsindicatie voor de Nobility hoekbank (zoals afgebeeld) uitgevoerd in leder(LK30). De Nobility hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 86 × 74 cm
De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Diepte

86 cm.

Hoogte

74 cm.

Zithoogte

42 cm.

Zitdiepte

58 cm.