Pode Fold hoekbank

4.375

De Fold hoekbank van Pode  is pure eenvoud, bijna minimalistisch zelfs. De ‘gevouwen’ hoofdsteun van de Pode Fold bank geeft ‘m een volstrekt eigen uitstraling en het comfort is bij de ontwikkelaars van Pode natuurlijk in vertrouwde handen.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Pode hoekbank, in 2,5-zits  met chaise-longue uitgevoerd in stof. De Fold hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. 

4.375

Loading...

Beschrijving

Pode Fold hoekbank

De hoekbank Pode FOLD van Roderick Vos is pure eenvoud, bijna minimalistisch zelfs.

De ‘gevouwen’ hoofdsteun van de Pode Fold hoekbank geeft ‘m een volstrekt eigen uitstraling en het comfort is bij de ontwikkelaars van Pode natuurlijk in vertrouwde handen. De naam Fold komt niet uit de lucht vallen. De bekledingsstof wordt zoveel mogelijk gevouwen. Door het minimum aan naden krijgen de karakteristieke en krachtige vormen alle aandacht.

Kenmerken

  • De Fold hoekbank is leverbaar in diverse afmetingen.
  • De hoogte van de Fold hoekbank is 77 cm.
  • De bank heeft een diepte van 90 cm.
  • De zithoogte van de hoekbank is 45 cm.
    • De zithoogte is optioneel met 2 cm. te verhogen.
  • Fold van Pode is te bekleden in diverse stof- en leersoorten.
  • Het onderstel wordt standaard geleverd in gepolijst aluminium.

 

Design: Roderick Vos

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw Pode hoekbank helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Pode hoekbank, in 2,5-zits  met chaise-longue uitgevoerd in stof. De Fold hoekbank is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Modern wonen

Merk

Categorie

Subcategorie

Zithoogte

45 cm.