fbpx

OPENINGSTIJDEN        Contact

Welkom bij

DE DONJON WOONBURCHT

WELKOM BIJ DE DONJON

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is uw interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Onze collectie bestaat uit eigenzinnige design meubelen van merken waar we al generaties lang mee samenwerken. De Donjon meubelcollectie omvat onder andere banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, vloerkleden, wandmeubels en tv kasten. Deze collectie design meubelen van de Donjon Woonburcht is samengesteld middels diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. De winkel is ingedeeld in 7 woonwerelden van elk minstens 600 vierkante meters. Laat u inspireren in onze Leolux Selectstore, het Rolf Benz Experience Center of de Natuzzi Italia store. Bewonder top interieursmerken zoals MOVANI, de Sede, Artifort, Spectral, Luxaflex, Jori, Gelderland, Montis en vele andere top designmerken.​

7 woonwerelden

vol inspiratie en design

LEOLUX

select store

Rolf Benz

experience center

DESIGN

meubelen

Handcrafted

masterpieces

NATUZZI

Italia store

PRIVATE SHOPPING

Vanaf 3 maart mogen winkels op afspraak klanten ontvangen. Per verdieping mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel zijn. Klanten moeten zich 4 uur van tevoren hebben aangemeld. Een bezoek duurt minimaal 10 minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen. Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de mondkapjesplicht, 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

Onze royale stand-alone ligging met drie ingangen en 3 verdiepingen helpt daarbij om op een verantwoorde manier u te ontvangen. Zo kunt u volledig onbezorgd de showroom bezoeken en advies krijgen van één van onze medewerkers volgens de geldende richtlijnen. Aanmelden kan via onderstaand formulier, via de chat of per telefoon en mocht u al een idee hebben van stijl of merk waar u naar kijkt zorgen we dat de juiste persoon voor u klaar staat. We zullen u telefonisch contacteren om de afspraak te bevestigen. We kijken uit naar uw komst!

DE SHOWROOM AAN HUIS

De deuren van de Donjon mogen beperkt open en daarom blijven we u graag onze goed lopende service showroom aan huis aanbieden.

Laat hier uw gegevens achter en uw voorkeur voor meubelen. Dan zullen wij in de regio Eindhoven (grotere afstanden in overleg) met het meubel bij u langs komen om het door u te laten proberen.

Ook als u nog twijfelt nemen we gerust 15 eetkamerstoelen, 8 relaxfauteuils of 2/3 banken mee. Uiteraard kunnen we dan ook direct advies in huis geven over o.a. maat- en kleuruitvoering. Na uw aanvraag zullen we direct controleren of we het betreffende meubel op voorraad hebben en maken we in overleg een afspraak.

Ons team van interieuradviseurs staat voor u klaar en een afspraak maken kan vaak al binnen 1 werkdag!

Video afspelen

BESTEL GRATIS HET NIEUWSTE COLLECTIEBOEK

Vul hieronder uw gegevens in

en wij sturen u kosteloos het Collectieboek 2021 op!

Video afspelen

STALENSERVICE

De stalenservice is een gratis service van De Donjon waarbij u de stof en/of lederstalen van uw keuze kunt opvragen. De Donjon zal u dan per post toesturen. Met het meegeleverde retourlabel kunt u de stalen na 48 uur weer kosteloos naar ons terugzenden.  

Tijdens het online adviesgesprek kunnen we deze stalen gebruiken voor de keuze van de bekleding van uw meubel en de definitieve kleurbepaling. Met de stalenservice hopen wij u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Vraag uw stalen aan:

PLOTSERVICE

We snappen dat het voor u soms lastig is om materialen, kleuren en vooral afmetingen in te schatten. Daarom bieden wij u naast onze gratis stalenservice, de gratis plotservice aan.

U kunt een meubel naar keuze op ware grootte laten printen. Zo kunt u kijken hoe meubel bij u thuis staat.

Na uw aanvraag gaan we zo spoedig mogelijk voor u aan de slag en kunt u de plot binnen enkele werkdagen op de deurmat verwachten.

Vraag een plot van uw meubel aan:

Maak een afpsraak

Kies in het onderstaande formulier uw gewenste afspraak en uw voorkeurs datum en tijd. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen met u om deze afspraak door te nemen en de datum en tijd definitief te bevestigen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Graag op de hoogte blijven?