`WELKOM BIJ

DE DONJON WOONBURCHT

WELKOM BIJ DE DONJON!

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Wij onderscheiden ons niet alleen door een fraaie collectie (merk) meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. Wonen is immers het meest persoonlijke wat er is. In ons bedrijf, met bijna 100 jaar ervaring als onderdeel van de Prijt meubelen uit Eindhoven, weten we dat vooral de persoonlijke en deskundige begeleiding van u van onderscheidend belang is. Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u graag uw woonomgeving zou wensen.

BESTEL GRATIS HET NIEUWSTE COLLECTIEBOEK

Vul hieronder uw gegevens in en
wij sturen u kosteloos het Collectieboek 2020/2021 op!

7 SHOPS VOL INSPIRATIE EN DESIGN

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. De collectie van de Donjon staat voor eigenzinnige design meubelen met merken waar we al generaties lang mee samenwerken. De Donjon meubelcollectie bestaat onder andere uit banken, hoekbanken, fauteuils, eetkamermeubelen, vloerkleden, wandmeubels, tv kasten. Deze collectie design meubelen van de Donjon Woonburcht (Eindhoven) is samengesteld door middel van diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. De winkel is ingedeeld in 7 afdelingen van elk minstens 600 vierkante meters. Onder andere: Leolux Selectstore, Rolf Benz Experience Center, Natuzzi Italia store, MOVANI, de Modernen bestaande uit o.a. Spectral, Luxaflex, Jori, de Sede, Gelderland, Montis en vele andere top designmerken.

DESIGN
MEUBELEN
LEOLUX
SELECT STORE
ROLF BENZ
EXPERIENCE CENTER
MODERN
WONEN
HANDCRAFTED
MASTERPIECES
NATUZZI ITALIA
STORE
MOVANI
COLLECTIE

Graag op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de Donjon!

DE DONJON DESIGNSTUDIO

De Donjon Woonburcht op het meubelplein Ekkersrijt is dé interieurspecialist uit de regio Eindhoven. Wij onderscheiden ons niet alleen door een fraaie collectie (merk) meubelen maar ook door het bieden van een extra meerwaarde in persoonlijk advies. Wonen is immers het meest persoonlijke wat er is.

In ons bedrijf, met bijna 100 jaar ervaring als Prijt meubelen uit Eindhoven, weten we dat vooral de persoonlijke en deskundige begeleiding van u van onderscheidend belang is. Natuurlijk weet u zelf als geen ander hoe u graag uw woonomgeving zou wensen. Maar tussen uw droom en de werkelijkheid willen wij graag middels deskundig advies die onmisbare schakel zijn om uw wensen te realiseren.

ROUTE NAAR DE DONJON