MOVANI
STORE

Meubelen van MOVANI

MOVANI is een eigentijds meubelmerk dat zich onderscheidt door een uitstekende kwaliteit, onderscheidend design en eigenzinnige uniciteit met bovendien een vriendelijke prijs.

De MOVANI collectie is een bijzondere selectie meubelen gemaakt door zeer gerenommeerde Nederlandse meubelwinkels vanuit een generatielange schat aan ervaring. De MOVANI banken, fauteuils, tafels en kasten vervullen een eigen plaats te midden van de bekende nationale en internationale topmerken.

Exclusieve design meubelen

De movani stijl is continu in beweging

MOVANI staat voor beweging en is symbolisch voor de moderne mens die voortdurend in beweging is om nieuwe dingen te ontdekken en te beleven, waarbij het meubel ons juist dient te bewegen tot rust, ontspanning en reflectie. Tegelijk duidt MOVANI ook op de Italiaanse design – spirit die voortdurend het meubel wil herontdekken en opnieuw vormgeven zodat het past bij de moderne mens.

Een schat aan ervaring vertaalt in jong design

Met gevoel voor trends en oog voor detail stellen gerenommeerde detaillisten de Movani collectie zorgvuldig samen. Zij worden hierbij geholpen door jonge, veelbelovende ontwerpers en befaamde ontwerpers van bekende merken. De passie voor het vak en de generatieschat aan ervaring resulteert in een verzameling van bijzondere objecten. Met Movani haalt u echt iets speciaals in huis!