Loading...

De Sede DS-344 fauteuil

DS-344 fauteuil flirt met het legendarische tijdperk van de Sede.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de De Sede DS-344 fauteuil uitgevoerd in Living leder. De DS-344 fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

6.260

Loading...

Beschrijving

De Sede DS-344 fauteuil

Met zijn ontwerp geeft de DS-344 fauteuil van De Sede de kamer een prestigieus karakter. Of het nu in een elegante bibliotheek, een directiekantoor of in een woonkamer is, de DS-344 maakt een duidelijk stijlstatement.

Technisch gezien is de DS-344 gebaseerd op de reeds succesvolle DS-343 fauteuil. Net als zijn grote broer is de DS-344 echt balsem voor de wervelkolom. Met het zitvlak uitgeschoven tot aan de hoogte van het bekken, beweegt men alleen naar achteren vanuit bekkenhoogte wanneer men achterover leunt. Dit zorgt voor een verbeterde houding.

Vaak denk men dat zitten passief is e dat we onze houding niet veranderen tijdens het zitten. Het is echter zo dat we constant van houding variëren tijdens het zitten. Misschien lezen we een boek, kijken televisie, werken op een tablet of voeren een gesprek. Voor elk van deze taken hebben we een andere zithouding nodig om hem goed te kunnen uitvoeren. Het was dan ook belangrijk om de stoel te laten aanpassen aan deze verschillende functies tijdens het zitten. Om tot dit resultaat te komen heeft de Belgische fysiotherapeut Bart van der Heyden, met 25 jaar ervaring in rolstoel aanpassingen en zitonderzoek bij patiënten met een complexe diagnostische achtergrond, samen met De Sede een zitstudie gedaan en een compleet nieuwe zitvorm bedacht.

 1. De zitschaal van de fauteuil is uitgeschoven tot bekkenhoogte. Dit zorgt voor een ergonomische zithouding.
 2. Als u achterover leunt, beweegt alleen het bovenste deel van de rugleuning naar achteren. Dit geeft zachte ondersteuning aan de wervelkolom en de borstkas gaat automatisch open. Hierdoor ontstaat een bevrijdend zitcomfort.
 3. Naast de rugleuning kantelt de zitschaal automatisch naar achteren voor een nog betere lig- en relaxpositie. Dit innovatieve bewegingsmechanisme is gepatenteerd.

Kenmerken

 • De DS-344 heeft de afmetingen:
  • Breedte: 71 cm.
  • Diepte: 78 cm.
  • Hoogte: 117 cm.
 • De Sede fauteuil heeft een zitdiepte van 46 cm.
 • De fauteuil heeft een zithoogte van 42 cm.
 • Uitgevoerd in stof en leder
 • Design:
  • Bart Van der Heyden & de Sede Designteam, Jonathan Hotz

 

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaat en afwerking. Om uw de Sede meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de De Sede DS-344/01 fauteuil uitgevoerd in Living leder. De DS-344 fauteuil is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Afmetingen 78 × 71 × 117 cm
De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

, ,