De Sede meubel collectie

Meubels van de Sede vertellen hun eigen verhaal -van leven, van dromen, van comfort en veiligheid. 
De Sede is van mening dat hun plicht ligt in het maken van meubilair dat echt communiceert met mensen. Het de Sede label staat voor duidelijk vormen, elegantie, gestroomlijnde magie en een sterk ontwikkeld gevoel voor kleur. De Sede producten zijn een uiting van het concept van de premium-klasse. Stijl en comfort zijn de boodschap achter het credo van de Sede: The culture of excellence. Er is geen plaats voor middelmatigheid.

Hadcrafted masterpieces van de Sede

De Sede heeft zich volledig toegelegd op de vervaardiging, op het werk met de hand. Dankzij de verfijning en de perfectie van het vakmanschap wat ze sinds de oprichting van het bedrijf hebben gecultiveerd, kunnen we er zeker van zijn dat elk meubelstuk dat door de Sede geproduceerd wordt voldoet aan de uiterst strenge en hoge kwaliteitsnormen.

De specialisten van de Sede zorgen ervoor dat al het leder dat ze verwerken van de beste kwaliteit is. De ledersnijderij wordt bemand door gespecialiseerde vakmensen met een geoefend oog die eventuele onregelmatigheden in het leder opmerken en de productie zo plannen dat deze niet zichtbaar zijn in het afgewerkte meubelstuk. De verfijnde stoffeertechniek met moderne materialen vereist ook een hoge mate van kennis en ervaring; ook dit vloeit voort in elk meubelstuk dat de Sede maakt. De stoffeerders zijn meesters in hun vak. De productie wordt gecompleteerd door exacte naden, waarvan sommige met de hand zijn vervaardigd, waardoor de meubelen de status van unieke stukken krijgen.

Vakmanschap van het hoogste niveau, strenge kwaliteitseisen, maximale aandacht voor detail en persoonlijke inzet van alle medewerkers hebben de Sede beroemd gemaakt en effenen de weg voor de toekomst.

De Sede bij de Donjon

De Donjon is een van de exclusieve dealers van de Sede. De ervaren inrichtingsexperts van De Donjon presenteren u dan ook graag de collectie met mooie handgemaakte meubelen van de Sede. Ze laten u de nieuwste interieurtrends zien en plannen heel individueel het perfecte zitmeubel op basis van de beschikbare ruimte, uw woonwensen en zitvoorkeuren.

Wees welkom bij de Donjon en laat u inspireren door de handcrafted masterpieces van de Sede.

Filters

Filter op merk
Filter op categorie