Loading...

Beschrijving

De Sede stoel DS-515

DS-515 presenteert zichzelf als een onconventionele gestoffeerde stoel, ontworpen door het ontwerpduo Greutmann Bolzern. De verfijnde onderconstructie, de slanke bekleding en de lederen afwerking in de hoogste perfectie, wijzen al op het hoge zitcomfort. Het jonge ontwerp met rechte lijnen en prachtige details in de vorm van kruislederen veters maken de DS-515 een perfecte metgezel aan de eettafel, in het kantoor aan huis of in de vergaderruimte. Overal waar de stijlvolle gestoffeerde stoel verschijnt, maakt hij indruk met zijn zelfverzekerde prestaties.

Een delicate stalen loperbasis draagt ​​het uitnodigende zitgedeelte.
Een dunne draadconstructie functioneert als een vormvormend frame, waarover een gewatteerde lederen hoes is gespannen. Het gevouwen, omgeslagen leer definieert de vorm, meesterlijke lederen stiksels en verfijnde details als een textielinzet aan de achterkant voor een onderscheidend karakter.

Of het nu met of zonder gestoffeerde armleuningen is, de DS-515 spreekt optisch licht, hoog comfort en tijdloze esthetiek aan. De gestoffeerde stoel kan zowel thuis als in de objectensector worden gebruikt. Met een speciale hoes kan de stoel ook worden geïnstalleerd in een semi-buitenruimte.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie