/
De Toekomst fauteuil Twice TW 036

De Toekomst fauteuil Twice TW 036

De Toekomst fauteuil Twice TW 036

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen.

Loading...

Beschrijving

De Toekomst fauteuil Twice TW 036

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.

  • Extra Small: In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 4 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
  • Small: In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
  • Large:In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Handcrafted masterpieces

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Toekomst fauteuil Twice TW 036” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *