LCK® reinigingshandschoen set

De complete onderhoudsset voor de snelle reiniging tussendoor! De LCK® reinigingshandschoen set bevat een flacon LCK® reinigingswater en twee LCK® reinigingshandschoenen. De handschoen is speciaal ontwikkeld om leder, kunstleer, microvezel en meubelstof op een veilige manier te reinigen. Je kunt de handschoen zowel droog, als ook nat gebruiken. Gebruik bijvoorkeur LCK® reinigingswater of gedestilleerd water om kalkranden te voorkomen.

 

20

Uitverkocht

Loading...

Beschrijving

LCK® reinigingshandschoen set

De complete onderhoudsset voor de snelle reiniging tussendoor! 

De LCK® reinigingshandschoen set bevat een flacon LCK® reinigingswater en twee LCK® reinigingshandschoenen. De handschoen is speciaal ontwikkeld om leder, kunstleer, microvezel en meubelstof op een veilige manier te reinigen. Je kunt de handschoen zowel droog, als ook nat gebruiken. Gebruik bijvoorkeur LCK® reinigingswater of gedestilleerd water om kalkranden te voorkomen.

Werkwijze

  • Droog: de handschoen over het oppervlak halen, werk netjes van naad tot naad en behandel altijd een compleet pand.
  • Druppel: bij gebruik van LCK® reinigingswater volstaat het om enkele druppels over de handschoen (of pluis-vrije doek) te verdelen. De handschoen vervolgens over het leder halen. Werk wederom netjes van naad tot naad en behandel altijd een compleet pand.
  • Nat: De LCK® reinigingshandschoen kan ook nat gebruikt worden. Giet hiertoe 1/5 LCK® reinigingswater in een klein bakje. Dompel de handschoen helemaal onder en wring hem vervolgens uit. Bij vol-aniline leder kan het gebeuren dat er donkere plekken ontstaan. Dit komt omdat het water direct en onregelmatig wordt opgezogen. De donkere plekken trekken na droging vanzelf weer weg.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie: Dagelijks (droog) tot wekelijkse reiniging.
  • Tenminste houdbaar tot: 36 maanden na productiedatum
  • Inhoud: LCK® reinigingswater (200ml), LCK®reinigingshandschoen (2 stuks).
  • Let op: Niet alle meubelstoffen en ledersoorten mogen nat gereinigd worden. Controleer op onze website of de LCK® reinigingshandschoen set òf de LCK® reinigingshandschoen (droog) wordt geadviseerd. Is jouw stof niet door ons getest, kijk dan in de wasvoorschriften van de fabrikant of probeer eerst op een onopvallende plek uit.
  • Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie