Loading...

Keralux® onderhoudset voor vintage ledersoorten (set Vi)

Complete set voor het reinigen, voeden en beschermen van vintage ledersoorten. Met de Keralux® Spray N met UV-filter kun je leder impregneren, zodat vocht en vuil veel minder snel kunnen indringen. Het werkzame UV-filter voorkomt vroegtijdig verbleken van het leder. De Keralux® milde reiniger is geschikt om verse, in water oplosbare, vervuiling te verwijderen. Daarom gebruik je de Keralux® milde reiniger altijd als eerste bij de halfjaarlijkse schoonmaakbeurt. De Keralux® vintage lotion (Vi) zorgt voor de juiste vochtbalans en brengt voedingstoffen in het leder. Door de wax emulsies blijft het vintage effect behouden. De Keralux® lotion Vi gebruik je na het reinigen met de Keralux® milde reiniger.

 

67

Loading...

Beschrijving

Keralux® onderhoudset voor vintage ledersoorten

Complete set voor het reinigen, voeden en beschermen van vintage ledersoorten. 

Met de Keralux® Spray N met UV-filter kun je leder impregneren, zodat vocht en vuil veel minder snel kunnen indringen. Het werkzame UV-filter voorkomt vroegtijdig verbleken van het leder. De Keralux® milde reiniger is geschikt om verse, in water oplosbare, vervuiling te verwijderen. Daarom gebruik je de Keralux® milde reiniger altijd als eerste bij de halfjaarlijkse schoonmaakbeurt. De Keralux® vintage lotion (Vi) zorgt voor de juiste vochtbalans en brengt voedingstoffen in het leder. Door de wax emulsies blijft het vintage effect behouden. De Keralux® lotion Vi gebruik je na het reinigen met de Keralux® milde reiniger.

Werkwijze

Nieuwe meubelen eerst stofzuigen met het meubel opzetstuk om stof door productie en transport te verwijderen. Daarna impregneren met Keralux® Spray N met UV-filter. Dun en gelijkmatig insprayen is voldoende. Meer is in dit geval niet beter! We adviseren 2 x per jaar het volgende onderhoud uit te voeren:

  1. Reinigen met Keralux® milde reiniger, goed laten drogen.
  2. Voeden met Keralux® lotion Vi, goed laten drogen.
  3. Beschermen met Keralux® Spray N met UV-filter.

Kenmerken

  • Aanbevolen frequentie:Halfjaarlijks, de inhoud is voldoende voor 1 behandeling van ca. 5 zitplaatsen.
  • Tenminste houdbaar tot:36 maanden na productiedatum
  • Inhoud: Keralux® spray N (400ml), Keralux® lotion Vi (250ml), Keralux® milde reiniger (200ml), spons (1 stuks), 2 doekjes, gebruiksaanwijzing.
  • Niet geschikt voor: gepigmenteerd gladleder, kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.
  • Belangrijk: probeer onderhoudsmiddelen eerst altijd op een onopvallende plek uit.

Extra informatie

Merk

Categorie

Beschikbaarheid

Conditie