Leolux Dolcinea fauteuil

Ultiem zitcomfort en een tijdloos ontwerp. De Dolcinea fauteuil van Leolux vormt zich naar u.

 

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor de Leolux fauteuil in leer. In stof is de Leolux Dolcinea verkrijgbaar vanaf €2.025,00. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Loading...

Beschrijving

Leolux Dolcinea fauteuil

Jan Armgardt streeft in zijn ontwerpen naar een herkenbare persoonlijke stijl die in samenwerking met het productontwikkelingsteam van Leolux voert tot bijzondere designprestaties.

De vloeiende lijnen in combinatie met de strakke, functionele voorzijde, de iets naar voren en achteren uitspringende voetjes en de stiknaden zijn duidelijke kenmerken van de Dolcinea fauteuil. Hierdoor is het een eigenzinnig object dat toch sober is gebleven. Deze compacte Leolux fauteuil is daarnaast zeer comfortabel door de rug die zich vormt naar uw lichaam. De gebogen onderzijde van Dolcinea vergemakkelijkt het opstaan en voorkomt beschadigingen. Slimme eigenschappen, die deze eigenwijze Leolux klassieker de allesbeslissende voorsprong geeft.

Kenmerken

  • De Leolux Dolcinea is zeer comfortabel door de verende rugleuning.
  • De voetjes van de Leolux Dolcinea zijn leverbaar in massief beuken in diverse beitstinten, aluminium gepolijst en in alle Leolux-lakken.
  • De gebogen onderzijde vergemakkelijkt het opstaan en voorkomt beschadigingen.
  • De actieve zithoogte in combinatie met veel comfort maakt de Leolux Dolcinea tot een ideale praat-, luister- en rustfauteuil die perfect past bij vele Leolux-banken.
  • De maatvoering van de Leolux Dolcinea is zodanig geminimaliseerd dat ze in iedere inrichting moeiteloos is in te passen.

Design: Jan Armgardt (1992)

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen afwerking en materiaalkeuze. Om uw Leolux fauteuil helemaal naar u zin te maken, kiest u uit de diverse stof- en leersoorten de ideale uitvoering voor uw woonstijl en specifieke wensen. 
Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Alvast de mogelijkheden bekijken of zelf uw ideale Dolcinea fauteuil samenstellen? Dat kan met onze unieke Leolux Creator.

 

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Leolux Select Store

Categorie

Subcategorie

Designer

Jan Armgardt