MOVANI bank Irene

De Irene bank van MOVANI is een elegante verschijning en combineert finesse en comfort optimaal. Door de verstelbare hoofdsteunen geeft de bank steun aan ieder die op de bank plaats neemt.

De genoemde prijs van de bank Irene is een prijsindicatie van de bank uitgevoerd in stof. De Irene bank van Movani is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. 

Loading...

Beschrijving

MOVANI bank Irene

De MOVANI Irene bank combineert finesse en comfort optimaal. Door de verstelbare hoofdsteunen geeft de bank steun aan ieder die op de bank plaats neemt.

Het luxueuze zitmeubel is geheel naar eigen smaak te personaliseren. Zo is de bank Irene in stapjes van 20 centimeter te vergroten of te verkleinen. Tevens heeft u keuze uit een breed scala aan stof- en lederkleuren en zijn er meerdere onderstellen beschikbaar. Voor extra comfort zijn ook de verstelbare hoofdsteunen en armleuningen ook erg prettig.

Kenmerken

  • De Irene van MOVANI is uit te voeren in diverse stof- en leersoorten in verschillende kleuren.
  • Voor de bank zijn verschillende onderstellen beschikbaar.
  • De Irene is zowel verkrijgbaar als bank en hoekbank.

 

De genoemde prijs van de bank Irene is een prijsindicatie van de bank uitgevoerd in stof. De Irene bank van Movani is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Movani

Merk

Categorie

Subcategorie

Beschikbaarheid

Conditie