Loading...

MOVANI hoekbank Hotspot

MOVANI Hotspot is een eigenzinnige en creatieve hoekbank met meerdere zitkarakteristieken. Zo heeft de bank verschillende zitdiepten en geven de organische vormen een heel ruimtelijk beeld.

Loading...

Beschrijving

(Uit collectie) MOVANI hoekbank Hotspot

Get connected op je eigen Hotspot. Natuurlijk ben je 24/7 online. Jij zorgt, dat je altijd je eigen Wifi Hotspot vindt met access tot al je vrienden. 

Sit down, chill en get connected op je eigen real-life Hotspot, de perfecte hangout om mensen van vlees en bloed te ontmoeten. Neem plaats op deze loungebank met ruim voldoende plek voor het hele gezin en al je vrienden. Lig lekker lui onderuit of zit actief en kijk elkaar in de ogen, luister één op één naar wat jouw vrienden je te vertellen hebben. Vertel over je eigen belevenissen en ervaar de experience van echt contact.  Jouw Hotspot is er helemaal klaar voor. 24/7

MOVANI Hotspot is een eigenzinnige en creatieve hoekbank met meerdere zitkarakteristieken. Zo heeft de bank verschillende zitdiepten en geven de organische vormen een heel ruimtelijk beeld.

Hugo de Ruiter over de Hotspot

Speciaal voor MOVANI heb ik de bank Hotspot ontworpen. Meubelen beschouw ik als een derde huid. Net als bij goede kleding moeten meubelen goed zitten en bij je passen. Mijn meubelen zijn dynamisch in vorm en gebruik. Eenvoudig verschuifbare componenten zorgen ervoor dat het meubel zich makkelijk aanpast aan de gebruiker en daarmee het dagelijks leven volgt. Van een moment voor jezelf tot een intiem samenzijn. Van actief zitcomfort overdag tot lui en lazy in de avond. Een tafel die overdag compact is, vergroot zich inventief en biedt ‘s avonds een gastvrij onthaal aan vrienden. Ik noem dat in mijn werk (E) Motion.

Stof Memory

Afgebeeld is de bank in de Memory stof, ontworpen door de Spaanse ontwerpster Patricia Urquiola. De Spaanse ontwerper Patricia Urquiola is een van de bekendste vrouwelijke designers van deze tijd. Haar ontwerpen zijn functioneel, speels, sensueel en vrijwel altijd geïnspireerd door het leven van alledag. Ook dit jaar toonde Urquiola op de Salone del Mobile in Milaan tientallen nieuwe ontwerpen voor grote meubelmerken als Moroso, Flos en Kartell. Voor het Deense stoffenhuis Kvadrat heeft ze de nieuwe stof Memory ontworpen waarmee de Hotspot is gestoffeerd. Bekledingstof Memory heeft een bijzonder tactiele, veerkrachtig en onregelmatige expressie. Het is gebouwd met bouclé garens die spelen over het oppervlak. De subtiele onregelmatigheden in het oppervlak herinneren aan een prachtig oud materiaal.

Design: Hugo de Ruiter

Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.

Extra informatie

Conditie