/
Natuzzi Italia bank Iago

Natuzzi Italia bank Iago

Natuzzi Italia bank Iago

Iago: een theatrale naam voor een zitbank met een enorme visuele impact. De zitbank Iago wordt gekenmerkt door vierkante en lineaire vormen die harmoniseren met de zachtheid van de vulling voor een verrassend fraai resultaat.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. De Natuzzi Italia bank Iago is tevens in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze Natuzzi Italia store naar alle mogelijkheden

Loading...

Beschrijving

Natuzzi Italia bank Iago

Een theatrale naam voor een zitbank met een enorme visuele impact. De zitbank Iago wordt gekenmerkt door vierkante en lineaire vormen die harmoniseren met de zachtheid van de vulling voor een verrassend fraai resultaat.

De bijzonder lage zitting draagt bij aan het aangename comfort van het ontwerp. Iago is een uitzonderlijke zitbank met een klassieke inspiratie, ideaal voor het decoreren van ruimten voor ontspanning en momenten met het gezin. Schoonheid en innovatie ontmoeten elkaar in deze zitbank. Dankzij een verstelbare voetensteun en hoofdsteun geven de relaxsystemen maximaal comfort. De mooie, handgemaakte “pizzicato” stiksels omlijsten de vulling en laten de bekleding nog beter tot haar recht laten komen.

Kenmerken

  • De zitbank Iago is verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen en Natuzzi lederen bekledingen. Kies de bekleding die het best bij uw interieur past.
  • De zitbank Iago is verkrijgbaar in standaard- of hoekconfiguraties, met of zonder relaxmechanisme.
Design: Natuzzi Design Center
De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen bekledingsmateriaal. Om uw Natuzzi Italia meubel helemaal naar u zin te maken, kiest u uit een zeer ruime collectie stoffen en leersoorten de ideale stoffering voor uw woonstijl en specifieke wensen.

Hierboven vindt u een prijsindicatie in een bepaalde bekleding en een bepaalde uitvoering. Tevens is de Natuzzi Italia bank Iago in diverse andere opstellingen en uitvoeringen te verkrijgen. Informeer in onze Natuzzi Italia store naar alle mogelijkheden.

Extra informatie

De 7 shops van Donjon

Natuzzi Italia Store

Categorie

Subcategorie

Designer

Natuzzi Design Center